כל כך יפה שלא רוצה לגעת בו !! כוס ממולאת בכל טוב- קרם שוקולד בלגי, קרם קפה וקרם עוגת גבינה שמופרדים בשכבות של קרמבל וניל ושוקולד ולסיום טוויל שקדים קריספי. נשמע מסובך ? ממש לא
הכנת קרם "שוקולד בלגי"- בעזרת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם האינסטנט פודינג שוקולד בלגי לקרם יציב, מזלפים בכוסות ושמים במקרר לפחות לשעה..
2
הכנת הקרמבל וניל ושוקולד- במעבד מזון שמים את החמאה, הסוכר, הקמח ופירורי פתיבר וניל ומעבדים לפירורים דקים. את הפירורים הדקים מעבירים לתבנית אפייה ומחלקים את התערובת לשניים- אחת תישאר בטעם וניל ולשנייה נוסיף את פירורי הפתיבר בטעם שוקולד. אופים בחום 180 מעלות כרבע שעה (לערבב מידי פעם). כשהקרמבל קר, מוסיפים לכוס (עם השוקולד בלגי) שכבת מהקרמבל וניל..
3
הכנת קרם קפה- מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר והנס קפה לקצפת יציבה (רצוי להוסיף שוקולד מריר מגורר). מזלפים לכוס ומקררים שעה וחצי. אחרי שעה וחצי מוסיפים את הקרמבל שוקולד..
4
הכנת קרם עוגת גבינה- מקציפים את השמנת המתוקה והאינסטנט "עוגת גבינה" לקצפת יציבה ומזלפים את השכבה האחרונה. ניתן לקשט בסוף בטוויל שקדים, פירורי הקרמבל שנותרו, אגוזים מקורמלים וכל מה שעולה על דעתכם. בתאבון !.
1
הכנת קרם "שוקולד בלגי"- בעזרת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם האינסטנט פודינג שוקולד בלגי לקרם יציב, מזלפים בכוסות ושמים במקרר לפחות לשעה..
2
הכנת הקרמבל וניל ושוקולד- במעבד מזון שמים את החמאה, הסוכר, הקמח ופירורי פתיבר וניל ומעבדים לפירורים דקים. את הפירורים הדקים מעבירים לתבנית אפייה ומחלקים את התערובת לשניים- אחת תישאר בטעם וניל ולשנייה נוסיף את פירורי הפתיבר בטעם שוקולד. אופים בחום 180 מעלות כרבע שעה (לערבב מידי פעם). כשהקרמבל קר, מוסיפים לכוס (עם השוקולד בלגי) שכבת מהקרמבל וניל..
3
הכנת קרם קפה- מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר והנס קפה לקצפת יציבה (רצוי להוסיף שוקולד מריר מגורר). מזלפים לכוס ומקררים שעה וחצי. אחרי שעה וחצי מוסיפים את הקרמבל שוקולד..
4
הכנת קרם עוגת גבינה- מקציפים את השמנת המתוקה והאינסטנט "עוגת גבינה" לקצפת יציבה ומזלפים את השכבה האחרונה. ניתן לקשט בסוף בטוויל שקדים, פירורי הקרמבל שנותרו, אגוזים מקורמלים וכל מה שעולה על דעתכם. בתאבון !.