לןגן

Trio

מאת: אליה קלמנוביץ, פורסם: 13/05/2015 | 20:44
Trio

תקציר המתכון: כל כך יפה שלא רוצה לגעת בו !! כוס ממולאת בכל טוב- קרם שוקולד בלגי, קרם קפה וקרם עוגת גבינה שמופרדים בשכבות של קרמבל וניל ושוקולד ולסיום טוויל שקדים קריספי. נשמע מסובך ? ממש לא

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 6 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים לקרם עוגת גבינה

רכיבים לקרם קפה

רכיבים לקרם שוקולד בלגי

רכיבים לקרמבל וניל ושוקולד

אופן הכנה

  1. הכנת קרם "שוקולד בלגי"- בעזרת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם האינסטנט פודינג שוקולד בלגי לקרם יציב, מזלפים בכוסות ושמים במקרר לפחות לשעה.

  2. הכנת הקרמבל וניל ושוקולד- במעבד מזון שמים את החמאה, הסוכר, הקמח ופירורי פתיבר וניל ומעבדים לפירורים דקים. את הפירורים הדקים מעבירים לתבנית אפייה ומחלקים את התערובת לשניים- אחת תישאר בטעם וניל ולשנייה נוסיף את פירורי הפתיבר בטעם שוקולד. אופים בחום 180 מעלות כרבע שעה (לערבב מידי פעם). כשהקרמבל קר, מוסיפים לכוס (עם השוקולד בלגי) שכבת מהקרמבל וניל.

  3. הכנת קרם קפה- מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר והנס קפה לקצפת יציבה (רצוי להוסיף שוקולד מריר מגורר). מזלפים לכוס ומקררים שעה וחצי. אחרי שעה וחצי מוסיפים את הקרמבל שוקולד.

  4. הכנת קרם עוגת גבינה- מקציפים את השמנת המתוקה והאינסטנט "עוגת גבינה" לקצפת יציבה ומזלפים את השכבה האחרונה. ניתן לקשט בסוף בטוויל שקדים, פירורי הקרמבל שנותרו, אגוזים מקורמלים וכל מה שעולה על דעתכם. בתאבון !