מניחים בקערה את שערות הקדאיף המופשרות ומפרידים אותן.
2. ממיסים את החמאה במיקרו ויוצקים על שערות הקדאיף.
3. מעבירים את השערות לתבנית ואופים 1/4 שעה בחום בינוני (180 מעלות) עד קבלת צבע חום בהיר. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון. אחרי שהצטנן “שוברים” את גוש השערות עם כפית.
4. גנאש שוקולד: שמים בקערה 1/2 קופסה שמנת מתוקה יחד עם שוקולד הצ’יפס וממיסים במיקרו כדקה. מערבבים היטב עד המסה מלאה של השוקולד. מצננים.
5. קרם חלבה: מקציפים במהירות בינונית קופסה שמנת מתוקה, טחינה גולמית וסוכר כדקה וחצי.
6. מערבבים את פירורי הביסקויטים (מקופסת קינוחי הכוסות) עם שערות החלבה.
7. קרם שוקולד בלגי: מקציפים במיקסר במהירות איטית את גנאש השוקולד עם קופסה שמנת מתוקה, חלב ופודינג שוקולד בלגי (מקופסת קינוחי הכוסות) לכ-10 שניות. ממשיכים להקציף עוד כדקה וחצי במהירות בינונית.
8. מעבירים את קרם השוקולד הבלגי לשקית זילוף (מקופסת קינוחי הכוסות) עד לגובה של 3/4 שקית וחותכים את קצה השקית.
9. הרכבת הקינוח:
9.1 שמים בכל כוס 1 ס”מ של שערות קדאיף.
9.2 מעל שמים כף קרם חלבה. דופקים קלות את הכוס על משטח העבודה לקבלת שכבה אחידה.
9.3 מעל שמים 2 כפיות גדושות פירורי ביסקויטים עם חלבה.
9.4 מעל מזלפים שכבה של 2 ס”מ קרם שוקולד בלגי. דופקים קלות את הכוס על משטח העבודה לקבלת שכבה אחידה.
9.5 מעל שמים 2 כפיות גדושות פירורי ביסקויטים עם חלבה.
9.6 מעל שמים כף קרם חלבה. דופקים קלות את הכוס על משטח העבודה לקבלת שכבה אחידה.
9.7 מעל שמים 1 ס”מ של שערות קדאיף.
10. מעבירים את הכוסות למקרר להתייצבות של לפחות שעתיים לפני ההגשה..
1
מניחים בקערה את שערות הקדאיף המופשרות ומפרידים אותן.
2. ממיסים את החמאה במיקרו ויוצקים על שערות הקדאיף.
3. מעבירים את השערות לתבנית ואופים 1/4 שעה בחום בינוני (180 מעלות) עד קבלת צבע חום בהיר. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון. אחרי שהצטנן “שוברים” את גוש השערות עם כפית.
4. גנאש שוקולד: שמים בקערה 1/2 קופסה שמנת מתוקה יחד עם שוקולד הצ’יפס וממיסים במיקרו כדקה. מערבבים היטב עד המסה מלאה של השוקולד. מצננים.
5. קרם חלבה: מקציפים במהירות בינונית קופסה שמנת מתוקה, טחינה גולמית וסוכר כדקה וחצי.
6. מערבבים את פירורי הביסקויטים (מקופסת קינוחי הכוסות) עם שערות החלבה.
7. קרם שוקולד בלגי: מקציפים במיקסר במהירות איטית את גנאש השוקולד עם קופסה שמנת מתוקה, חלב ופודינג שוקולד בלגי (מקופסת קינוחי הכוסות) לכ-10 שניות. ממשיכים להקציף עוד כדקה וחצי במהירות בינונית.
8. מעבירים את קרם השוקולד הבלגי לשקית זילוף (מקופסת קינוחי הכוסות) עד לגובה של 3/4 שקית וחותכים את קצה השקית.
9. הרכבת הקינוח:
9.1 שמים בכל כוס 1 ס”מ של שערות קדאיף.
9.2 מעל שמים כף קרם חלבה. דופקים קלות את הכוס על משטח העבודה לקבלת שכבה אחידה.
9.3 מעל שמים 2 כפיות גדושות פירורי ביסקויטים עם חלבה.
9.4 מעל מזלפים שכבה של 2 ס”מ קרם שוקולד בלגי. דופקים קלות את הכוס על משטח העבודה לקבלת שכבה אחידה.
9.5 מעל שמים 2 כפיות גדושות פירורי ביסקויטים עם חלבה.
9.6 מעל שמים כף קרם חלבה. דופקים קלות את הכוס על משטח העבודה לקבלת שכבה אחידה.
9.7 מעל שמים 1 ס”מ של שערות קדאיף.
10. מעבירים את הכוסות למקרר להתייצבות של לפחות שעתיים לפני ההגשה..