אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

  • קטגוריהקינוחי כוסות
  • מספר מנות10 מנות
  • זמן הכנה2 שעות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקשה
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 10 מנות
  • דרגת קושי: קשה
מרכיבים
  • בסיס
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • מילית
  • 250 מיליליטרים שמנת מתוקה
  • חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • חצי חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
  • 1 כוס חלב
  • קישוט
  • 1 חבילה גליליות
אופן ההכנה
  • 1

    ממסים את השוקולד בפולסים במיקרו.


  • 2

    שופכים מעט לתוך עטרת סיליקון ומסובבים הצידה כדי ליצור את הקירות, במידת הצורך מוסיפים עוד שוקולד, להשתדל שהתחתית לא תהיה עבה מידי - זה מאוד מתוק..


  • 3

    מכניסים למקפיא ל 10 דק'.


  • 4

    מפרידים בעדינות את השוקולד מהעטרה..


  • 5

    מקציפים את השמנת- חצי וניל וחצי שוקולד.


  • 6

    מזלפים קצפת שוקו ווניל לכוס השוקולד, לטחוב גלילית פנימה לקישוט. בהצלחה.


1

ממסים את השוקולד בפולסים במיקרו.


2

שופכים מעט לתוך עטרת סיליקון ומסובבים הצידה כדי ליצור את הקירות, במידת הצורך מוסיפים עוד שוקולד, להשתדל שהתחתית לא תהיה עבה מידי - זה מאוד מתוק..


3

מכניסים למקפיא ל 10 דק'.


4

מפרידים בעדינות את השוקולד מהעטרה..


5

מקציפים את השמנת- חצי וניל וחצי שוקולד.


6

מזלפים קצפת שוקו ווניל לכוס השוקולד, לטחוב גלילית פנימה לקישוט. בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים