לןגן

עטרות שוקולד

מאת: Ben David Orit, פורסם: 12/05/2015 | 01:27
עטרות שוקולד

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

בסיס

מילית

קישוט

אופן הכנה

  1. ממסים את השוקולד בפולסים במיקרו

  2. שופכים מעט לתוך עטרת סיליקון ומסובבים הצידה כדי ליצור את הקירות, במידת הצורך מוסיפים עוד שוקולד, להשתדל שהתחתית לא תהיה עבה מידי - זה מאוד מתוק.

  3. מכניסים למקפיא ל 10 דק'

  4. מפרידים בעדינות את השוקולד מהעטרה.

  5. מקציפים את השמנת- חצי וניל וחצי שוקולד

  6. מזלפים קצפת שוקו ווניל לכוס השוקולד, לטחוב גלילית פנימה לקישוט. בהצלחה