קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קשה
ממסים את השוקולד בפולסים במיקרו
שופכים מעט לתוך עטרת סיליקון ומסובבים הצידה כדי ליצור את הקירות, במידת הצורך מוסיפים עוד שוקולד, להשתדל שהתחתית לא תהיה עבה מידי - זה מאוד מתוק.
מכניסים למקפיא ל 10 דק'
מפרידים בעדינות את השוקולד מהעטרה.
מקציפים את השמנת- חצי וניל וחצי שוקולד
מזלפים קצפת שוקו ווניל לכוס השוקולד, לטחוב גלילית פנימה לקישוט. בהצלחה