הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקלות שומשום ללא תפיחה והטעםם חלוםםםםם!!!
בקערה מערבבים קמח ושמרים מערבבים מוסיפים מלח מערבבים מוסיפים שמן מוסיפים ביצה מערבבים ואז להוסיף את המים בהדרגה לא בבת אחת... הבצק צריך להיות נוח רך ולא דביק ... משמנים בצק וקערה מכסים בניילון ושמים למנוחה 10 דק אחרי המנוחה מחלקים את הבצק לשני חלקים משמנים משטח עבודה מרדדים כל חלק לעלה לא דק מדי ועם גלגלת פיצה חותכים לאורך בצורה יפה ראו שלבים ... מניחים בתבנית אפייה מרופדת לא מתפיחים מורחים ביצה שומשום בנדיבות ומכניסים לתנור 200 מעלות בערך 20 דק ... עד להזהבה יפה כשהמקלות מוכנים מורחים מעל שמן ומגישים ליד מטבל גבינות לבריאותת עדה !!!.