הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשים את כל החמרים עם וו לישה במהירות בינונית ואת המלח בסוף הבצק אמור להיות מעט דביק מכסים בניילון נצמד ומעל מגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח מחלקים את הבצק לשתיים משמנים 2 תבניות עגולות חד פעמי ומשטחים לפיתה עם ידיים משומנות מכסים ומתפיחים לחצי שעה אופים ב 180 מעלות ל20 דקות ובודקים אם הפיתה מוכנה מורחים מעט שמן זית על המאפה החם באהבה רונית פרץ.