ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
ללוש ידני הבצק דביק כך הוא צריך ליהיות
-
להעביר למקרר ( לכסות עם נילון ניצמד)
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור חום גבוה לשים בתחתית התנור תבנית עם מים חמים.
-
2
בניר אפיה משומן עם שמן זית ליפתוח את הבצק לצורת פיתה גודל מה שאתם רוצים.
-
3
טיפ.
-
4
אפשר חלק מהפיתות לימרוח מלמעלה שמן זית עם זעטר.
-
5
חלק עם פסטו.
-
6
חלק עשיתי פיצה .
-
7
אפשר להשאיר טיבעי.
-
8
( חלק עשיתי בסיר גריל בלי תוספות יצא טעים) בהצלחה.
1
מחממים תנור חום גבוה לשים בתחתית התנור תבנית עם מים חמים.
2
בניר אפיה משומן עם שמן זית ליפתוח את הבצק לצורת פיתה גודל מה שאתם רוצים.
3
טיפ.
4
אפשר חלק מהפיתות לימרוח מלמעלה שמן זית עם זעטר.
5
חלק עם פסטו.
6
חלק עשיתי פיצה .
7
אפשר להשאיר טיבעי.
8
( חלק עשיתי בסיר גריל בלי תוספות יצא טעים) בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים