אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

104
צפיות

ספינז'

המתכון של
ספינז'

קריספי מבחוץ, רך מבפנים, שווה כל קלוריה

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • השתמשתי בכוס מידה או כוס חד פעמית לשתייה חמה רגילה (לא ענקית)
  • קילו קמח רגיל
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • כף מלח
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן
  • כף עראק או וודקה
  • 3 ורבע כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש ידני או במיקסר - בקערה להניח את הקמח, השמרים, הסוכר, ולהתחיל להוסיף כף עראק ואת המים בהדרגה תוך לישה..


  • 2

    בסוף להוסיף את השמן והמלח. ללוש לפחות 7 דקות כאשר מכניסים את היד לקרקעית, אוספים את הבצק ומביאים אותו למעלה. מלמטה למעלה כל הזמן, אם במיקסר אז מהירות נמוכה..


  • 3

    להעביר לקערה משומנת, כסות בניילון נצמד, על זה מגבת חמימה ולהתפיח חצי שעה..


  • 4

    להסיר את הניילון, להכניס את היד עד הקרקעית ושוב להביא את הבצק מלמטה למעלה 4 פעמים..


  • 5

    לכסות בניילון נצמד, מגבת חמימה ושוב התפחה חצי שעה..


  • 6

    פעם אחרונה ללוש אותו דבר ולהניח להתפחה אחרונה 20 דקות מכוסה..


  • 7

    לחמם שמן בסיר חצי עמוק 160 מעלות, להניח בתוכו חתיכת גזר לא מקולף (זה ישמור שהשמן לא יישרף)..


  • 8

    להסיר את הכיסוי מהבצק, לא ללוש!!! הבצק יוצא עם בועות, תפוח ודליל וזה בסדר..


  • 9

    לתלוש עם ידיים רטובות כדור קטן מהבצק, ולבצוע חור באמצע..


  • 10

    להגדיל בעדינות את החור ולהניח בזהירות בשמן החם..


  • 11

    כשמזהיב להפוך לטיגון בצד השני..


  • 12

    להניח על רשת כמה דקות ואז לטבול בקערה עם סוכר היטב מכל הצדדים..


1

ללוש ידני או במיקסר - בקערה להניח את הקמח, השמרים, הסוכר, ולהתחיל להוסיף כף עראק ואת המים בהדרגה תוך לישה..


2

בסוף להוסיף את השמן והמלח. ללוש לפחות 7 דקות כאשר מכניסים את היד לקרקעית, אוספים את הבצק ומביאים אותו למעלה. מלמטה למעלה כל הזמן, אם במיקסר אז מהירות נמוכה..


3

להעביר לקערה משומנת, כסות בניילון נצמד, על זה מגבת חמימה ולהתפיח חצי שעה..


4

להסיר את הניילון, להכניס את היד עד הקרקעית ושוב להביא את הבצק מלמטה למעלה 4 פעמים..


5

לכסות בניילון נצמד, מגבת חמימה ושוב התפחה חצי שעה..


6

פעם אחרונה ללוש אותו דבר ולהניח להתפחה אחרונה 20 דקות מכוסה..


7

לחמם שמן בסיר חצי עמוק 160 מעלות, להניח בתוכו חתיכת גזר לא מקולף (זה ישמור שהשמן לא יישרף)..


8

להסיר את הכיסוי מהבצק, לא ללוש!!! הבצק יוצא עם בועות, תפוח ודליל וזה בסדר..


9

לתלוש עם ידיים רטובות כדור קטן מהבצק, ולבצוע חור באמצע..


10

להגדיל בעדינות את החור ולהניח בזהירות בשמן החם..


11

כשמזהיב להפוך לטיגון בצד השני..


12

להניח על רשת כמה דקות ואז לטבול בקערה עם סוכר היטב מכל הצדדים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים