אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

19,311
צפיות

פוקאצה

המתכון של
פוקאצה

פוקאצ'ה מדהימה!!!!!!! בצק ליגה!!!!!!! כל אחד יכול!!!!!!

  • קטגוריהלחמים
  • מספר מנות4 מנות
  • זמן הכנה2 שעות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: לחמים
  • זמן הכנה: 2 שעות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 4 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 וחצי כוסות קמח לבן
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כוסות מים קרים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף סוכר
  • 1 יחידה בצל
  • 1 יחידה עגבניה
  • 1 חבילה גבינת פטה
  • 1 כוס מוצרלה
אופן ההכנה
  • 1

    3 וחצי כוסות קמח...כף שמרים יבשים...4 כפות שמן זית......אחד וחצי עד 2 כוסות מים קרים מהמקרר...כפית מלח...כף סוכר....לשים שמרים קמח וסוכר לערבב...להוסיף כוס מים קרים...ללוש להוסיף את שאר המים.בהדרגה...שיהיה בצק דביק אך לא נוזלי...ואז להוסיף שמן ומלח....לפזר חופן קמח..למעלה ולהתפיח שעה...לחמם תנור על 200 מעלות...שיהיה חם...בידיים משומנות לקחת חתיכה מהבצק ולשטח עם הידיים על נייר אפייה משומן בשמן זית..ככה עם ארבעה חלקים....בלי להוציא לבצק את האוויר...לפזר שמן זית למעלה בצל עגבניות גבינת פטה...ולהכניס לתנור....שהפוקאצה מזהיבה ...3 דקות לפני שמוציאים מהתנור לפזר מוצרלה או עמק....!!!! הבצק צריך להיות דביק אך לא נוזלי...ככה הפוקאצ'ה אוורירית!!!...המתכון לפי כוס חד פעמי לשתיה קרה!!!!.


1

3 וחצי כוסות קמח...כף שמרים יבשים...4 כפות שמן זית......אחד וחצי עד 2 כוסות מים קרים מהמקרר...כפית מלח...כף סוכר....לשים שמרים קמח וסוכר לערבב...להוסיף כוס מים קרים...ללוש להוסיף את שאר המים.בהדרגה...שיהיה בצק דביק אך לא נוזלי...ואז להוסיף שמן ומלח....לפזר חופן קמח..למעלה ולהתפיח שעה...לחמם תנור על 200 מעלות...שיהיה חם...בידיים משומנות לקחת חתיכה מהבצק ולשטח עם הידיים על נייר אפייה משומן בשמן זית..ככה עם ארבעה חלקים....בלי להוציא לבצק את האוויר...לפזר שמן זית למעלה בצל עגבניות גבינת פטה...ולהכניס לתנור....שהפוקאצה מזהיבה ...3 דקות לפני שמוציאים מהתנור לפזר מוצרלה או עמק....!!!! הבצק צריך להיות דביק אך לא נוזלי...ככה הפוקאצ'ה אוורירית!!!...המתכון לפי כוס חד פעמי לשתיה קרה!!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים