הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאופן הכנת הבצק:.
במיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים היטב מוסיפים מלח, שמן ולשים מוסיפים מים חמים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ודביק. לשים במיקסר כ-10 דקות משמנים את הידיים ולשים מעט את הבצק ומעגלים לכדור..
מכסים ומתפיחים שעה או עד להכפלת הנפח, מורידים את בועות הבצק לשים שוב את הבצק ומשאירים לתפיחה נוספת של 15 דקות..
אופן הכנת מילוי :.
קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה מוסיפים את השום וממשיכים לטגן מעט מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב מטגנים כמה דקות, מוסיפים את חזה העוף ובשר הטחון וממשיכים לטגן מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצים מערבבים וממשיכים לטגן עוד כמה דקות טועמים ומשפרים תיבול מניחים להתקרר..
לאחר שהבצק תפח מחלקים את הבצק ל-10 כדורים..
כל כדור משטחים ממלאים במילוי הבשר וסוגרים לצורת כדור עגול..
כך מכינים את כל כדורי הבצק..
נותנים לתפיחה של 20 דקות..
לאחר התפיחה מברישים בביצה טרופה מפזרים מעל שומשום ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות .
חצי שעה או עד הלחמניות מוכנות וזהובות..
הלחמניות יוצאות טעימות מאד..