ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לחמניות אצבע מתוקות עם קמח כוסמין לבן 80%
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
זיגיג לציפוי סירופ סוכר::
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1)בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומתחילים לערבל.
-
2
במהירות נמוכה..
-
3
2) מוסיפים שמן ומים בהדרגה, מגבירים את מהירות המיקסר, מוסיפים את המלח ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש. .
-
4
.
-
5
3)ומעבירים את הבצק לקערה משומנת. מכסים ומתפיחים כשעה עד שמכפיל את הנפח.
-
6
4)שוקלים את כל המסה של הבצק ומחלקים את הבצק ל 15 כדורים כל כדור של בצק שוקל בערך 104 גרם.
-
7
5)מרדדים כל כדור ומגלגלים ומניחים אותם על נייר אפייה מכסים במגבת ומתפיחים עוד חצי שעה.
-
8
6)מברישים חלמון ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 20 דקות .
-
9
7)מבשלים את המים עם הסוכר ולימון עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על הלחמניות ישר שיוצא מהתנור.
-
10
בהצלחה לכולם👌.
1
1)בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומתחילים לערבל.
2
במהירות נמוכה..
3
2) מוסיפים שמן ומים בהדרגה, מגבירים את מהירות המיקסר, מוסיפים את המלח ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש. .
4
.
5
3)ומעבירים את הבצק לקערה משומנת. מכסים ומתפיחים כשעה עד שמכפיל את הנפח.
6
4)שוקלים את כל המסה של הבצק ומחלקים את הבצק ל 15 כדורים כל כדור של בצק שוקל בערך 104 גרם.
7
5)מרדדים כל כדור ומגלגלים ומניחים אותם על נייר אפייה מכסים במגבת ומתפיחים עוד חצי שעה.
8
6)מברישים חלמון ואופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 20 דקות .
9
7)מבשלים את המים עם הסוכר ולימון עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים על הלחמניות ישר שיוצא מהתנור.
10
בהצלחה לכולם👌.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים