הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטורטייה ביתית/נדיה אביזוב גדלוב.
בקערה עמוקה לנפות את הקמח לעשות גומה לשים את השמרים, סוכר מים פושרים עם חומץ להמיס את השמרים והסוכר ותוך כדי ללוש להוסיף את המלח והשמן. ללוש בערך כ 10 דק'. לכסות ולהתפיח כשעה..
על משטח מקומח קלות לחלק ל 20 יחידות. .
כל יחידה לכדרר לכדור ולכסות בניילון רופף על מנת שלא יתייבשו. .
לרדד לעלה דק ולקרוץ עיגול עם צלחת לפי קוטר שרוצים..
אופים כ 2 דקות מכל צד על להבה גדולה והאש הכי נמוך עם מכסה סגור עד שהטורטייה מתייצבת אך עדיין בהירה עם נקודות עדינות של השחמה, שומרים עטוף במגבת מטבח עד שמסיימים את כולם. .
חשוב שיהיו מכוסים היטב במגבת מטבח, על מנת לשמור על גמישות ורכות. .
אם נוצרות בועות אוויר במהלך האפייה יש ללחוץ עם המרית על בפני הטורטייה..