אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

184
צפיות

לאפות ביתיות במחבת

המתכון של
לאפות ביתיות במחבת

אוריריות וגמישות

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • במידה בכוס חדפעמי חם
  • בקערה שמים
  • 1.5 כפות שמרים יבשים.כף סוכר
  • ו4 כוסות קמח ולערבב
  • מוסיפים:חצי כוס מי סודה
  • 1/4כוס שמן
  • מתחילים ללוש ובהדרגה
  • מוסיפים כוס מים חמימים
  • כף מלח מוסיפים לקראת סוף הלישה
  • לשים עד קבלת בצק רך
  • מכסים ומתפיחים כשעה
  • מחלקים לכדורים(12)
  • מכסים ומתפיחים חצי שעה
אופן ההכנה
  • 0

    גוזרים מס' עיגולים של דף אפיה בגודל המחבת מקמחים כדור בצק ושמים על עיגול של דף אפיה ומרדדיםלצורה של הדף העגול מרדדים כמה כדורים שיהיו מוכנים מחממים מחבת וכשהיא חמה לשים בצק כשהדף למעלה הדף ייפרד מהבצק לאחר מס' שניות לאחר 1-1.5 להפוך לצד שני ל1-1.5 נוספות להוציא לתוך מגבת לשמירה על הלחות של הלאפה.


0

גוזרים מס' עיגולים של דף אפיה בגודל המחבת מקמחים כדור בצק ושמים על עיגול של דף אפיה ומרדדיםלצורה של הדף העגול מרדדים כמה כדורים שיהיו מוכנים מחממים מחבת וכשהיא חמה לשים בצק כשהדף למעלה הדף ייפרד מהבצק לאחר מס' שניות לאחר 1-1.5 להפוך לצד שני ל1-1.5 נוספות להוציא לתוך מגבת לשמירה על הלחות של הלאפה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים