בקערה שמים מים ומלח ומערבבים, מוסיפים את השמרים היבשים מערבבים מוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק דביק. מכסים את הקערה ושמים במקרר לתפיחה למשך הלילה..
2
אופן הכנת המילוי:.
3
לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עם הבצל, להוסיף תבלינים לערבב להוסיף את הפטרוזיליה ולבשל על אש בינונית במשך כחצי שעה..
4
אופן הכנת הלחמניות:.
5
מקמחים משטח עבודה ואת הידיים לוקחים כדור מהבצק משטחים על משטח העבודה ממלאים בבשר טחון וסוגרים לצורת לחמניה. שמים בתוך תבנית המאפינס כאשר הפתח של המילוי למטה. כך עושים עם כל הבצק..
6
אפשר להכין גם לחמים לוקחים מהבצק מעצבים לכיכר ושמים בתבנית של אינגליש קייק..
7
מחממים תנור לחום של 220 מעלות. שמים תבנית של מים בתחתית התנור, כאשר המים חמים ומוציאים אדים מנמיכים את התנור לחום של 180 מעלות מרפדים תבנית אפיה הפוכה בניר אפיה שמים את הלחמניות ואופים כ-20 דקות עד שהלחמניות מוכנות ומקבלות גוון זהוב חום..
8
את הלחמים שמים על תבנית רשת ואופים עד שהלחם מוכן כ-20-30 דקות בערך..
1
בקערה שמים מים ומלח ומערבבים, מוסיפים את השמרים היבשים מערבבים מוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק דביק. מכסים את הקערה ושמים במקרר לתפיחה למשך הלילה..
2
אופן הכנת המילוי:.
3
לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה להוסיף את הבשר הטחון ולערבב עם הבצל, להוסיף תבלינים לערבב להוסיף את הפטרוזיליה ולבשל על אש בינונית במשך כחצי שעה..
4
אופן הכנת הלחמניות:.
5
מקמחים משטח עבודה ואת הידיים לוקחים כדור מהבצק משטחים על משטח העבודה ממלאים בבשר טחון וסוגרים לצורת לחמניה. שמים בתוך תבנית המאפינס כאשר הפתח של המילוי למטה. כך עושים עם כל הבצק..
6
אפשר להכין גם לחמים לוקחים מהבצק מעצבים לכיכר ושמים בתבנית של אינגליש קייק..
7
מחממים תנור לחום של 220 מעלות. שמים תבנית של מים בתחתית התנור, כאשר המים חמים ומוציאים אדים מנמיכים את התנור לחום של 180 מעלות מרפדים תבנית אפיה הפוכה בניר אפיה שמים את הלחמניות ואופים כ-20 דקות עד שהלחמניות מוכנות ומקבלות גוון זהוב חום..
8
את הלחמים שמים על תבנית רשת ואופים עד שהלחם מוכן כ-20-30 דקות בערך..