אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

1,783
צפיות

לאפות ביתיות במחבת מקמח לבן/מלא מעורבב

המתכון של
לאפות ביתיות במחבת מקמח לבן/מלא מעורבב

יאמי

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בקערה שמים..
  • 3 כוסות קמח לבן
  • 1 כוס קמח מלא
  • כפית שטוחה שמרים
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית סוכר
  • 4 כפיות שמן
  • כ1.5 עד 2 כוסות
  • מים חמימים
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים מ2 דפי אפיה.


  • 2

    עיגולים בקוטר המחבת.


  • 3

    מחממים מחבת.


  • 4

    מרדדים כדור בצק.


  • 5

    בין 2 דפי אפיה.


  • 6

    מורידים צד אחד.


  • 7

    של נייר אפיה.


  • 8

    והופכים את הנייר השני עם הבצק על המחבת החמה.


  • 9

    ומורידים את דף האפיה.


  • 10

    לאחר שיש בועות בבצק.


  • 11

    הופכים לצד השני.


  • 12

    כשהלאפה מוכנה.


  • 13

    מוציאים לצלחת שמעל שמים מגבת ועוטפים.


  • 14

    את הלאפות.


  • 15

    לשמור על הלחות.


  • 16

    כך מכינים את.


  • 17

    כל הלאפות.


1

מכינים מ2 דפי אפיה.


2

עיגולים בקוטר המחבת.


3

מחממים מחבת.


4

מרדדים כדור בצק.


5

בין 2 דפי אפיה.


6

מורידים צד אחד.


7

של נייר אפיה.


8

והופכים את הנייר השני עם הבצק על המחבת החמה.


9

ומורידים את דף האפיה.


10

לאחר שיש בועות בבצק.


11

הופכים לצד השני.


12

כשהלאפה מוכנה.


13

מוציאים לצלחת שמעל שמים מגבת ועוטפים.


14

את הלאפות.


15

לשמור על הלחות.


16

כך מכינים את.


17

כל הלאפות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים