אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • הבצק
  • 4 כוסות קמח
  • כף שמרים
  • חצי משפר אפיה
  • 2 כפות סוכר
  • 3 כפות שמן
  • 1.5 כוסות מים חמימים
  • כפית מלח(לקראת
  • סוף הלישה)
  • שמים בקערת המיקסר
  • קמח.שמרים סוכר שמן
  • משפר אפיה וכוס מים
  • מתחילים ללוש
  • ובהדרגה מוסיפים את
  • חצי כוס מים שנשארו
  • לשים כ6-7דקות
  • מוסיפים את המלח
  • ולשים 2-3 דקות נוספות
  • משמנים יידים ולשים
  • את הבצק ביד
  • שמים בקערה ומכסים
  • בנילון ומגבת
  • ומתפיחים כשעה
אופן ההכנה
  • 1

    מחלקים לכדורים(10).


  • 2

    מרדדים כדור לעלה.


  • 3

    בצד ימין חותכים.


  • 4

    עם גלגלת.


  • 5

    ומצד שמאל מגלגלים.


  • 6

    לכיוון צד ימין.


  • 7

    ואז מגלגלים כשבלול.


  • 8

    שמים בתבנית מרופדת.


  • 9

    מכינים באותה דרך.


  • 10

    את כל הכדורים.


  • 11

    מורחים ביצה.


  • 12

    ומפזרים שומשום.


  • 13

    מתפחים כחצי שעה.


  • 14

    180 מעלות.


  • 15

    כ30 דקות.


1

מחלקים לכדורים(10).


2

מרדדים כדור לעלה.


3

בצד ימין חותכים.


4

עם גלגלת.


5

ומצד שמאל מגלגלים.


6

לכיוון צד ימין.


7

ואז מגלגלים כשבלול.


8

שמים בתבנית מרופדת.


9

מכינים באותה דרך.


10

את כל הכדורים.


11

מורחים ביצה.


12

ומפזרים שומשום.


13

מתפחים כחצי שעה.


14

180 מעלות.


15

כ30 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים