ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
לחלק לכדורים.
-
1
לקמח מישטח.
-
2
ולרדד כדור לפיתה.
-
3
להכין נייר סופג מקומט.
-
4
ליד הגז.
-
5
לחמם מחבת.
-
6
לנער פיתה מצד לצד כדי שהקמח שיש עליה יירד.
-
7
כשהמחבת חמה.
-
8
לשים את הפיתה.
-
9
לנער קלות את המחבת.
-
10
כשנוצרים בועות בבצק.
-
11
להפוך לצד שני.
-
12
כשמתחילים שוב.
-
13
בועות בפיתה.
-
14
לקחת את הנייר.
-
15
וללחוץ על הבצק קרוב לקצה שלה.
-
16
לסובב שוב ללחוץ ולסובב.
-
17
כך לוחצים בכמה מקומות על הפיתה תוך כדי הסיבוב.
-
18
לאחר מכן.
-
19
מורידים את הפיתה.
-
20
לאש הגלויה בגז.
-
21
היא מתנפחת.
-
22
ולהפוך לצד שני.
-
23
הכל ייקח בשניות מעטות.
-
24
התנפחות של הפיתה.
-
25
להרים את הפיתה.
-
26
לשים בקערה עם מיכסה.
0
לחלק לכדורים.
1
לקמח מישטח.
2
ולרדד כדור לפיתה.
3
להכין נייר סופג מקומט.
4
ליד הגז.
5
לחמם מחבת.
6
לנער פיתה מצד לצד כדי שהקמח שיש עליה יירד.
7
כשהמחבת חמה.
8
לשים את הפיתה.
9
לנער קלות את המחבת.
10
כשנוצרים בועות בבצק.
11
להפוך לצד שני.
12
כשמתחילים שוב.
13
בועות בפיתה.
14
לקחת את הנייר.
15
וללחוץ על הבצק קרוב לקצה שלה.
16
לסובב שוב ללחוץ ולסובב.
17
כך לוחצים בכמה מקומות על הפיתה תוך כדי הסיבוב.
18
לאחר מכן.
19
מורידים את הפיתה.
20
לאש הגלויה בגז.
21
היא מתנפחת.
22
ולהפוך לצד שני.
23
הכל ייקח בשניות מעטות.
24
התנפחות של הפיתה.
25
להרים את הפיתה.
26
לשים בקערה עם מיכסה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים