הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה שמים קמח מנופה עם מלח וסוכר ומערבבים היטב, מוסיפים את השמרים היבשים ומערבבים, מוסיפים את הביצה והשמן מערבבים מוסיפים בהדרגה את המים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק..
מניחים לתפיחה עד להגדלת הנפח..
לאחר התפיחה לשים מעט את הבצק ומחלקים ל-20 כדורים..
כל כדור מעצבים לצורת לחמניה מאורכת לתת לתפוח בערך חצי שעה את הלחמניות שמים בניר אפיה גזור לריבועים. לאחר שהלחמניות תפחו מטגנים בשמן עמוק לא רותח..
מוציאים את הלחמניות המוכנות לצלחת עם נייר סופג ומניחים לצינון קל..
הכנת המלית: לקלף את הביצים ואת תפוחי האדמה ולפרוס לפרוסות..
לערבב את הטונה עם מעט אריסה (לא חייב), לפרוס את המלפפון לפרוסות ולהתחיל למלא את הלחמניות..
אפשר מילוי איזה שרוצים..