אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 7 כוסות קמח מנופה
  • בערך 3 כוסות מים פושרים
  • 1/5 כפיות מלח
  • כף שמרים יבשים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים קמח מנופה שמרים ומערבבים עושים גומה ומוסיפים את המים ולשים עד לקבלת בצק רך ונוח לעיבוד. הבצק מעט דביק שמים לתפיחה ולהגדלת הנפח..


  • 2

    מחממים מחבת חשמלית..


  • 3

    מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק מעט ומחלקים אותו ל-8 חלקים כל חלק מכדררים לכדור..


  • 4

    כל כדור מרדדים לצורת פיתה עגולה מניחים לתפיחה כמה דקות ושמים על המחבת החשמלית החמה מידי פעם הופכים.


  • 5

    את הפיתה..


  • 6

    ממשיכים לרדד את יתר הבצק לפיתות עגולות..


1

בקערה שמים קמח מנופה שמרים ומערבבים עושים גומה ומוסיפים את המים ולשים עד לקבלת בצק רך ונוח לעיבוד. הבצק מעט דביק שמים לתפיחה ולהגדלת הנפח..


2

מחממים מחבת חשמלית..


3

מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק מעט ומחלקים אותו ל-8 חלקים כל חלק מכדררים לכדור..


4

כל כדור מרדדים לצורת פיתה עגולה מניחים לתפיחה כמה דקות ושמים על המחבת החשמלית החמה מידי פעם הופכים.


5

את הפיתה..


6

ממשיכים לרדד את יתר הבצק לפיתות עגולות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים