אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 3 כפות סוכר
  • כף מלח
  • 3/4 כוס שמן
  • 3 כוסות מים פושרים
  • ביצה
  • שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    1) לנפות את הקמח .


  • 2

    2) להוסיף את השמרים ולערבב.


  • 3

    3) להוסיף סוכר ומלח ולערבב .


  • 4

    4) להוסיף את השמן .


  • 5

    5) להוסיף את המים תוך כדי לישה בהדרגה .


  • 6

    6) ליצור כדור יפה לעטוף המגבת מטבח להתפיח כ 40 דק .


  • 7

    7) ליצור צורה לפי בחירה לתת תפיחה שוב של 30 דק .


  • 8

    8) להדליק תנור על 180•.


  • 9

    9) למרוח ביצה ולפזר שומשום .


  • 10

    לאפות כ חצי שעה עד שמשחים. .


  • 11

    שבת שלום😊.


  • 12

    לאפות .


1

1) לנפות את הקמח .


2

2) להוסיף את השמרים ולערבב.


3

3) להוסיף סוכר ומלח ולערבב .


4

4) להוסיף את השמן .


5

5) להוסיף את המים תוך כדי לישה בהדרגה .


6

6) ליצור כדור יפה לעטוף המגבת מטבח להתפיח כ 40 דק .


7

7) ליצור צורה לפי בחירה לתת תפיחה שוב של 30 דק .


8

8) להדליק תנור על 180•.


9

9) למרוח ביצה ולפזר שומשום .


10

לאפות כ חצי שעה עד שמשחים. .


11

שבת שלום😊.


12

לאפות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים