אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

635
צפיות

לחם "הכל כלול"

המתכון של
לחם "הכל כלול"

הלחם כולל ממרחים טעימים. אפשר לגוון בבחירת הממרחים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו קמח לחם
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כף משפר אפייה
  • 1 כף מלח
  • 3 כפות סוכר
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כוסות מים פושרים
  • 3 ממרחים לבחירה (אני השתמשתי בממרח עגבניות מיובשות, פסטו וממרח זיתים)
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש את חומרי הבצק מלבד הממרחים. .


  • 2

    לאחר תפיחה לחלק ל-3..


  • 3

    כל חלק לרדד למלבן ולמרוח ממרח ולגלגל לרצועה ארוכה..


  • 4

    כשיש לנו 3 רצועות, לקלוע חלה ולהניח בתבנית מתאימה. אני השתמשתי בתבנית מאורכת 30 סמ' וגובה 10 סמ'. אפשר לחלק ל-2 תבניות..


  • 5

    למרוח ביצה ושומשום או פרג, פשתן או מה שבוחרים..


1

ללוש את חומרי הבצק מלבד הממרחים. .


2

לאחר תפיחה לחלק ל-3..


3

כל חלק לרדד למלבן ולמרוח ממרח ולגלגל לרצועה ארוכה..


4

כשיש לנו 3 רצועות, לקלוע חלה ולהניח בתבנית מתאימה. אני השתמשתי בתבנית מאורכת 30 סמ' וגובה 10 סמ'. אפשר לחלק ל-2 תבניות..


5

למרוח ביצה ושומשום או פרג, פשתן או מה שבוחרים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים