הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערת המיקסר שמים את הקמח המנופה, מוסיפים את המלח ומערבלים עד שהמלח יתערבב עם הקמח ולא יבוא במגע עם השמרים..
מוסיפים את הסוכר ומערבלים מוסיפים את השמרים היבשים וממשיכים לערבל. מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים ומערבלים בערך 10 דקות עד לקבלת בצק גמיש..
מוסיפים בהדרגה את השמן וממשיכים לערבל בערך 10 דקות עד שהשמן נספג ומקבלים בצק רך וגמיש..
שמים את הבצק בקערה רחבה לשים מעט מכסים ומניחים לתפיחה עד להגדלת הנפח..
כאשר הבצק תפח ללוש שוב את הבצק ולהתפיח שוב עד שמכפיל את נפחו..
אני נותנת לבצק 3 תפיחות..
לחלק את הבצק ולקלוע חלות אפשר גם להכין לחמניות..
להתפיח עוד כ 20 – 30 דקות, להבריש בעדינות עם ביצה לפזר שומשום ולאפות כ 25 דקות ב -180 מעלות או עד שהחלות זהובות ויפות..