שמים את כל המרכיבים בקערה (נזהרים שהמלח לא יפגע בשמרים, אחרת זה פוגם בתפיחה), לשים היטב עד לקבלת בצק אחיד, אם יוצא מעט דביק זה בסדר. מכסים ומתפיחים כשעה..
3
מקמחים משטח עבודה. מחלקים את הבצק ל-16 כדורים שווים. מרדדים כל כדור על משטח העבודה המקומח לצורת פיתה ומגלגלים מהצד לגליל סגור, ללחמניות מאורכות..
4
מניחים את הלחמניות בתבנית ומכסים במגבת ומתפיחים שוב עד שיש תפיחה כפולה..
5
מכניסים לתנור כ-25 דקות, עד להזהבה..
6
מגישים חם, ניתן למרוח מה שאוהבים אך הלחמניות טעימות גם בלי כלום עם כוס תה ליד..
שמים את כל המרכיבים בקערה (נזהרים שהמלח לא יפגע בשמרים, אחרת זה פוגם בתפיחה), לשים היטב עד לקבלת בצק אחיד, אם יוצא מעט דביק זה בסדר. מכסים ומתפיחים כשעה..
3
מקמחים משטח עבודה. מחלקים את הבצק ל-16 כדורים שווים. מרדדים כל כדור על משטח העבודה המקומח לצורת פיתה ומגלגלים מהצד לגליל סגור, ללחמניות מאורכות..
4
מניחים את הלחמניות בתבנית ומכסים במגבת ומתפיחים שוב עד שיש תפיחה כפולה..
5
מכניסים לתנור כ-25 דקות, עד להזהבה..
6
מגישים חם, ניתן למרוח מה שאוהבים אך הלחמניות טעימות גם בלי כלום עם כוס תה ליד..