אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

1,940
צפיות

לחמניות חלב רכות משגעות!!!

המתכון של
לחמניות חלב רכות משגעות!!!

כשתכינו תבינו...

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 600 גרם קמח
  • 1/2 2 כפיות שמרים יבשים
  • 100 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
  • קורט מלח
  • 1 כף סוכר חום דמררה
  • 1/2 2 כוסות חלב פושר
אופן ההכנה
  • 1

    מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מחממים תנור ל-180 מעלות..


  • 2

    שמים את כל המרכיבים בקערה (נזהרים שהמלח לא יפגע בשמרים, אחרת זה פוגם בתפיחה), לשים היטב עד לקבלת בצק אחיד, אם יוצא מעט דביק זה בסדר. מכסים ומתפיחים כשעה..


  • 3

    מקמחים משטח עבודה. מחלקים את הבצק ל-16 כדורים שווים. מרדדים כל כדור על משטח העבודה המקומח לצורת פיתה ומגלגלים מהצד לגליל סגור, ללחמניות מאורכות..


  • 4

    מניחים את הלחמניות בתבנית ומכסים במגבת ומתפיחים שוב עד שיש תפיחה כפולה..


  • 5

    מכניסים לתנור כ-25 דקות, עד להזהבה..


  • 6

    מגישים חם, ניתן למרוח מה שאוהבים אך הלחמניות טעימות גם בלי כלום עם כוס תה ליד..


  • 7

    בהצלחה ובאהבה רבה לילך:).


1

מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מחממים תנור ל-180 מעלות..


2

שמים את כל המרכיבים בקערה (נזהרים שהמלח לא יפגע בשמרים, אחרת זה פוגם בתפיחה), לשים היטב עד לקבלת בצק אחיד, אם יוצא מעט דביק זה בסדר. מכסים ומתפיחים כשעה..


3

מקמחים משטח עבודה. מחלקים את הבצק ל-16 כדורים שווים. מרדדים כל כדור על משטח העבודה המקומח לצורת פיתה ומגלגלים מהצד לגליל סגור, ללחמניות מאורכות..


4

מניחים את הלחמניות בתבנית ומכסים במגבת ומתפיחים שוב עד שיש תפיחה כפולה..


5

מכניסים לתנור כ-25 דקות, עד להזהבה..


6

מגישים חם, ניתן למרוח מה שאוהבים אך הלחמניות טעימות גם בלי כלום עם כוס תה ליד..


7

בהצלחה ובאהבה רבה לילך:).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים