ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
קילו קמח מנופה מומלץ קמח לחם
-
-
-
-
-
מתחילים עם 500 מל מים וללכת לפי הוראות הכנה
אופן ההכנה
-
1
שמים קמח ושמרים וסוכר ומתחילים עם המיקסר שמים מים לאט לאט בהדרגה כאשר רואים שיש איחוד עם הבצק שמים את השמן ממשיכים ללוש ובודקים אם חסר מים מוסיפים .
-
2
כאשר רואים בצק מוסיפים את המלח .
-
3
ממשיכים ללוש להגיע לבצק דביק אבל נעים למגע .
-
4
תפיחה שעתיים מורידים אויר עוד שעה .
-
5
עושים צורת לחמניה על תבנית תפיחה עוד חצי שעה .
-
6
בקערה שמים ביצה כף חוצץ כף מים מערבבים ומורחים על הלחמניות ומפזרים שומשום .
-
7
אפשרי להכין שמן זית עם זעתר ולמרוח על הלחמניה. .
-
8
אפשרי לפזר קצח , תערובת בריאות .
-
9
זרעי צ׳יאה .
-
10
ושוב הכל לפי טעמכם .
-
11
אופים בתנור בחום 200 מעלות ממליצה לשים תבנית את מים בתנור .
-
12
אופים בערך 20-30 דקות על אחת והתנור שלה .
-
13
בהצלחה ❤.
1
שמים קמח ושמרים וסוכר ומתחילים עם המיקסר שמים מים לאט לאט בהדרגה כאשר רואים שיש איחוד עם הבצק שמים את השמן ממשיכים ללוש ובודקים אם חסר מים מוסיפים .
2
כאשר רואים בצק מוסיפים את המלח .
3
ממשיכים ללוש להגיע לבצק דביק אבל נעים למגע .
4
תפיחה שעתיים מורידים אויר עוד שעה .
5
עושים צורת לחמניה על תבנית תפיחה עוד חצי שעה .
6
בקערה שמים ביצה כף חוצץ כף מים מערבבים ומורחים על הלחמניות ומפזרים שומשום .
7
אפשרי להכין שמן זית עם זעתר ולמרוח על הלחמניה. .
8
אפשרי לפזר קצח , תערובת בריאות .
9
זרעי צ׳יאה .
10
ושוב הכל לפי טעמכם .
11
אופים בתנור בחום 200 מעלות ממליצה לשים תבנית את מים בתנור .
12
אופים בערך 20-30 דקות על אחת והתנור שלה .
13
בהצלחה ❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים