אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

16,879
צפיות

פיתות פרנה בגריל חשמלי

המתכון של
פיתות פרנה בגריל חשמלי

אז אחרי שהדגים בתנור צריך לחשוב איך לנגב את הרוטב;אז קבלו מתכון לפיתות פרנה מדהימות😘

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מתכון לפיתות פרנה בגריל חשמלי❤סוניה סאני בן הרוש❤
  • מצרכים
  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 2-כפות שמרים
  • 2-כפות גדושות סוכר
  • 1-כף מלח
  • 3-כפות שמן קנולה
  • בערך 4 וחצי כוסות מים פושרים(כוס חד פעמי לשתיה קרה)
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את כל החומרים היבשים בקערת לישה,מוסיפים את השמן והמים בהדרגה ומתחילים ללוש עם הידיים, הבצק צריך להיות רך וקצת דביק .


  • 2

    לשים כ3 דקות ובסוף מוסיפים קצת שמן על הידיים ותופחים מסביב לכל הבצק..


  • 3

    מכסים ומניחים לתפיחה ראשונה כעשרים דקות..


  • 4

    לשים שוב את הבצק עם ידיים משומנות, 4 קיפולים מהצדדים כלפי פנים להורדת הנפח ומניחים לתפיחה נוספת עד להכפלת הנפח..


  • 5

    לוקחים נייר אפייה וחותכים ל-4 ריבועים (צריך בערך 10 ריבועי נייר תלוי בגודל הפיתה)..


  • 6

    בידיים משומנות קורצים עיגולים(בערך 10 בגודל בנוני או 15 קטנים) ומניחים על נייר האפייה, נותנים להם לנוח דקה ומועכים לפיתה..


  • 7

    בינתיים מחממים גריל חשמלי..


  • 8

    מתחילים להכניס פיתה אחר פיתה לגריל..


  • 9

    צריך לשים לב שלא יישרף כי תוך דקה וחצי זה מוכן מצד אחד ואז הופכים לצד השני, מורידים את הנייר ואופים עוד דקה בערך..


  • 10

    מוציאים מהגריל ומניחים על מגבת ומכסים..


  • 11

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤ .


1

מערבבים את כל החומרים היבשים בקערת לישה,מוסיפים את השמן והמים בהדרגה ומתחילים ללוש עם הידיים, הבצק צריך להיות רך וקצת דביק .


2

לשים כ3 דקות ובסוף מוסיפים קצת שמן על הידיים ותופחים מסביב לכל הבצק..


3

מכסים ומניחים לתפיחה ראשונה כעשרים דקות..


4

לשים שוב את הבצק עם ידיים משומנות, 4 קיפולים מהצדדים כלפי פנים להורדת הנפח ומניחים לתפיחה נוספת עד להכפלת הנפח..


5

לוקחים נייר אפייה וחותכים ל-4 ריבועים (צריך בערך 10 ריבועי נייר תלוי בגודל הפיתה)..


6

בידיים משומנות קורצים עיגולים(בערך 10 בגודל בנוני או 15 קטנים) ומניחים על נייר האפייה, נותנים להם לנוח דקה ומועכים לפיתה..


7

בינתיים מחממים גריל חשמלי..


8

מתחילים להכניס פיתה אחר פיתה לגריל..


9

צריך לשים לב שלא יישרף כי תוך דקה וחצי זה מוכן מצד אחד ואז הופכים לצד השני, מורידים את הנייר ואופים עוד דקה בערך..


10

מוציאים מהגריל ומניחים על מגבת ומכסים..


11

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤ .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים