הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעשייה לשתי לחמים :.
בקערה שמים את השמרים עם הסוכר ומים 1/4 כוס , סוגרים את הקערה לשעה ורבע עם ניילון .
במיקסר שמים את הקמח ושופכים את קערת השמרים שהכנו מוסיפים 3/4 כוס מים. וממשיכים עם עוד 3/4 מים ומוסיפים את השמן ממשיכים ללוש במיקסר עד שהבצק התאחד עם הנוזלים , עוצרים את המיקסר ושמים את במלח בקרקעית סיר המיקסר ושוב לשים לאחד את המלח , מעבירים את הבצק לקערה ושם עושים גומה בבצק ומוסיפים את החמיציות עם הגרעינים , לוקחים בערך שתי כפות קמח לחם ולשים את הבצק ביד אם חסר עוד קמח כדי להגיע למרקם דביק אך שמיש לעבודה ממשיכים להוסיף , בגמר הלישה יוצרים כדור מכסים בניילון ומגבת או שמיכה ולמקום חמים תפיחה של 45 דקות , מורידים אויר מבצעים כדור חדש ושוב תפיחה של 30 דקות , מורידים אויר ובתבנית שמים נייר אפיה מקומח יוצרים צורה של לחם יוצרים עם סכין חתך לאורך ושמים לעוד 30 דקות תפיחה , תנור מחומם מראש 250 מעלות עם תבנית שבתוכה מים בקרקע התנור .
אופים רבע שעה ראשונה על 250 מעלות מורידים חום ומוציאים את התבנית עם המים וממשיכים באפיה עם תנור על 200 מעלות עוד 20 דקות , .
בהצלחה , .