אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

4,314
צפיות

לחמניות פנסי מתוקות

המתכון של
לחמניות פנסי מתוקות

לחמניות מהודרות ונראות סוףףףףףף בצק כייפי וטעים ואוורירי ממש ת ע נ ו ג

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח רגיל
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 1/2 כפית מלח
  • כף וחצי שמרים יבשים
  • 2 ביצים
  • 1 3/4 כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת המיקסר ללוש את כל המצרכים לבצק חלק ורך ומעט דביק לא להיבהל הכל בסדר עם וו לישה 10 דקות.


  • 2

    לכסות ולתת התפחה של שעה.


  • 3

    לאחר שעה להוריד אויר וללוש קלות לתת התפחה נוספת של חצי שעה.


  • 4

    לחלק את הבצק ל 18 חלקים שווים או משקל של 80-100 גרם כל יחידה.


  • 5

    לעצב לכדורים יפים ולתת התפחה של 20 דקות.


  • 6

    להכין צלחת עמוקה עם פרג ועם שומשום ( 2 קערות נפרדות).


  • 7

    צלוחית עם מים קרים ומברשת קטנה עדינה.


  • 8

    מספריים חדות.


  • 9

    תעקבו אחר הסרטון להכנת העיצוב.


  • 10

    לאחר העיצוב לתת התפחה של 40 דקות.


  • 11

    למרוח חלמון ביצה מהול עם מעט חומץ הדרים או תפוחים.


  • 12

    לאפות בתנור שחומם מראש 190 ל30 דקות.


  • 13

    או עד לקבלת צבע יפה .


  • 14

    למרוח מעל דבש מהול עם מעט מים רותחים לקבלת ברק .


  • 15

    ** אני הכנתי את הבצק גם עם שינויים למי שמעונינת.


  • 16

    במקום השמן הוספתי חצי כוס חמאה וחצי כוס שמן זית.


  • 17

    ניתן להמיר למחמצת 125 גרם במקום השמרים.


  • 18

    קיפלתי את הבצק בתוך הקערה 3 פעמים כל חצי שעה ולאחר מכן למקרר לכל הלילה.


  • 19

    למחרת לתת לנוח 15 דקות בחוץ ולהמשיך עם השלב הבא של חלוקה ועיצוב.


  • 20

    בהצלחה ואפייה נעימה.


  • 21

    שולי.


1

בקערת המיקסר ללוש את כל המצרכים לבצק חלק ורך ומעט דביק לא להיבהל הכל בסדר עם וו לישה 10 דקות.


2

לכסות ולתת התפחה של שעה.


3

לאחר שעה להוריד אויר וללוש קלות לתת התפחה נוספת של חצי שעה.


4

לחלק את הבצק ל 18 חלקים שווים או משקל של 80-100 גרם כל יחידה.


5

לעצב לכדורים יפים ולתת התפחה של 20 דקות.


6

להכין צלחת עמוקה עם פרג ועם שומשום ( 2 קערות נפרדות).


7

צלוחית עם מים קרים ומברשת קטנה עדינה.


8

מספריים חדות.


9

תעקבו אחר הסרטון להכנת העיצוב.


10

לאחר העיצוב לתת התפחה של 40 דקות.


11

למרוח חלמון ביצה מהול עם מעט חומץ הדרים או תפוחים.


12

לאפות בתנור שחומם מראש 190 ל30 דקות.


13

או עד לקבלת צבע יפה .


14

למרוח מעל דבש מהול עם מעט מים רותחים לקבלת ברק .


15

** אני הכנתי את הבצק גם עם שינויים למי שמעונינת.


16

במקום השמן הוספתי חצי כוס חמאה וחצי כוס שמן זית.


17

ניתן להמיר למחמצת 125 גרם במקום השמרים.


18

קיפלתי את הבצק בתוך הקערה 3 פעמים כל חצי שעה ולאחר מכן למקרר לכל הלילה.


19

למחרת לתת לנוח 15 דקות בחוץ ולהמשיך עם השלב הבא של חלוקה ועיצוב.


20

בהצלחה ואפייה נעימה.


21

שולי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים