לתבל במלח,מעט שמן,כף פירורי לחם, 2 כפות סודה מוגזת חצי כפית פלפל שחור וכפית בהרט לערבב להכניס למקרר עד להכנת הרוטב.
אופן ההכנה
1
לטגן בצל קצוץ עם רבע כוס שמן עד להזהבה,להוסיף חצי כפית כורכום ,כפית פפריקה ,חצי שקית אפונה קפואה,2 קישואים פרוסים לעיגולים,2 עגבניות חתוכות לריבועים,כוס גדולה מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק עוף ופלפל שחור גרוס,עד שהרוטב מבעבע נכניס את הקציצות לסיר.
2
מידי פעם נשקה את הקציצות עם הרוטב ,בישול 35 דקות להבה נמוכה..
3
נפתח מכסה נעטר בכוסברה קצוצה ונבשל לעוד 10 דקות ללא מכסה אם חסר מים להוסיף חצי כוס מים רותחים, בתאבון אילנית בניזרי 💜 .
1
לטגן בצל קצוץ עם רבע כוס שמן עד להזהבה,להוסיף חצי כפית כורכום ,כפית פפריקה ,חצי שקית אפונה קפואה,2 קישואים פרוסים לעיגולים,2 עגבניות חתוכות לריבועים,כוס גדולה מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק עוף ופלפל שחור גרוס,עד שהרוטב מבעבע נכניס את הקציצות לסיר.
2
מידי פעם נשקה את הקציצות עם הרוטב ,בישול 35 דקות להבה נמוכה..
3
נפתח מכסה נעטר בכוסברה קצוצה ונבשל לעוד 10 דקות ללא מכסה אם חסר מים להוסיף חצי כוס מים רותחים, בתאבון אילנית בניזרי 💜 .