3) מקציפים עד לקבלת מרקם קרמי ועדיין נוזלי , שופכים את התערובת לתבנית סיליקון או תבנית אינגליש קייק מפזרים פיסטוקים קצוצים גם על כל הגלידה ומערבבים למקפיא לפחות 5 עד 6 שעות ויש לכם גלידה מושלמת בטעם פיסטוק.
1
1) שופכים את השמנות המתוקות לקערת המיקסר .
2
2) מוסיפים את החלב המרוכז ואת המחית פיסטוק .
3
3) מקציפים עד לקבלת מרקם קרמי ועדיין נוזלי , שופכים את התערובת לתבנית סיליקון או תבנית אינגליש קייק מפזרים פיסטוקים קצוצים גם על כל הגלידה ומערבבים למקפיא לפחות 5 עד 6 שעות ויש לכם גלידה מושלמת בטעם פיסטוק.