בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבלים במהירות בינונית את הקמח עם השמנת מתוקה כ 2- 4 דק. תחילה ייווצרו פירורי בצק דקים, ממשיכים לערבל עד שפירורי הבצק נאספים לגושי בצק גדולים. מפסיקים את פעולת המיקסר. אוספים את גושי הבצק בידיים ומאחדים אותם לגוש אחד..
2
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של 30 דקות לפחות..
3
מעבירים את הבצק לאחר הקירור לנייר אפייה מקומח. מקמחים את המערוך והבצק ומרדדים לעיגול בעובי חצי ס"מ ופחות. במידה והבצק דביק מקמחים קלות את הבצק והמערוך..
4
מעבירים את הבצק לתבנית על ידי הפיכת הנייר אפייה על גבי התבנית. מסירים את נייר האפייה בעדינות ומהדקים את הבצק היטב לבסיס ולשוליים. מסירים קצוות מיותרים ומעבירים למקפיא לחצי שעה. .
5
אופים בתנור שחומם מראש ל -175 מעלות כ15 דק. מוציאים ומצננים .
6
הכנת המלית: מערבבים בקערה את הגבינה, הסוכר ותמצית הווניל. בקערה נפרדת מקציפים שמנת ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתערובת גבינה וממלאים את הבסיס הפריך..
7
הכנת תלתלי שוקולד: ממיסים השוקולד במיקרוגל ומערבבים היטב. יוצקים את השוקולד לשיש או לתבנית אפייה ומישרים בעזרת מרית לשכבה דקה ככול שניתן. מניחים לשוקולד להתקרר בטמפ' החדר עד שהוא יציב, אך לא קשה לחלוטין. בעזרת סכין חדה ולא משוננת מגרדים בצורה אופקית שכבות של תלתלי שוקולד..
1
בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבלים במהירות בינונית את הקמח עם השמנת מתוקה כ 2- 4 דק. תחילה ייווצרו פירורי בצק דקים, ממשיכים לערבל עד שפירורי הבצק נאספים לגושי בצק גדולים. מפסיקים את פעולת המיקסר. אוספים את גושי הבצק בידיים ומאחדים אותם לגוש אחד..
2
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של 30 דקות לפחות..
3
מעבירים את הבצק לאחר הקירור לנייר אפייה מקומח. מקמחים את המערוך והבצק ומרדדים לעיגול בעובי חצי ס"מ ופחות. במידה והבצק דביק מקמחים קלות את הבצק והמערוך..
4
מעבירים את הבצק לתבנית על ידי הפיכת הנייר אפייה על גבי התבנית. מסירים את נייר האפייה בעדינות ומהדקים את הבצק היטב לבסיס ולשוליים. מסירים קצוות מיותרים ומעבירים למקפיא לחצי שעה. .
5
אופים בתנור שחומם מראש ל -175 מעלות כ15 דק. מוציאים ומצננים .
6
הכנת המלית: מערבבים בקערה את הגבינה, הסוכר ותמצית הווניל. בקערה נפרדת מקציפים שמנת ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתערובת גבינה וממלאים את הבסיס הפריך..
7
הכנת תלתלי שוקולד: ממיסים השוקולד במיקרוגל ומערבבים היטב. יוצקים את השוקולד לשיש או לתבנית אפייה ומישרים בעזרת מרית לשכבה דקה ככול שניתן. מניחים לשוקולד להתקרר בטמפ' החדר עד שהוא יציב, אך לא קשה לחלוטין. בעזרת סכין חדה ולא משוננת מגרדים בצורה אופקית שכבות של תלתלי שוקולד..