מתכונים טעימים לחנוכה
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1)מבשלים את האפונה עד להתרככות.
-
2
2) מסננים וטוחנים.
-
3
3) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים לאפונה.
-
4
4) מטגנים את הגמבה עד להזהבה וגם מוסיפים.
-
5
ומוסיפים את כל השאר ( תבלינים, פטרוזיליה ביצה ופירורי לחם ומערבבים היטב עם הידיים עד לאיחוד מעבירים למקרר לכמה שעות .
-
6
5)יוצרים כדורים ועושים צורה של גלגל אבל כל צורה אפשרי.
-
7
מכניסים למקפיא לחצי שעה.
-
8
6) מגלגלים בקמח וטובלים בביצה מטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה בתאבון 😋😋😋.
1
1)מבשלים את האפונה עד להתרככות.
2
2) מסננים וטוחנים.
3
3) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים לאפונה.
4
4) מטגנים את הגמבה עד להזהבה וגם מוסיפים.
5
ומוסיפים את כל השאר ( תבלינים, פטרוזיליה ביצה ופירורי לחם ומערבבים היטב עם הידיים עד לאיחוד מעבירים למקרר לכמה שעות .
6
5)יוצרים כדורים ועושים צורה של גלגל אבל כל צורה אפשרי.
7
מכניסים למקפיא לחצי שעה.
8
6) מגלגלים בקמח וטובלים בביצה מטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה בתאבון 😋😋😋.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים