אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

מתכונים טעימים לחנוכה

375
צפיות

לביבות ירקות מטוגנות

המתכון של
לביבות  ירקות מטוגנות

יאמי

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • את הכל טוחנים
  • פנים מ7 קישואים
  • (מהממולאים)
  • 1 בצל
  • 1 תפוח אדמה
  • 5 פרחים של כרובית
  • (הושרו במים רותחים
  • כ10 דקות וסוננו )
  • 3-4 גבעולי עלי סלרי
  • חופן פטרוזילה
  • לפני ששמים בקערה ביחד
  • סוחטים את הנוזלים
  • מכל הירקות הטחונים
  • ושמים בקערה
אופן ההכנה
  • 1

    בצלוחית שמים.


  • 2

    3 ביצים.


  • 3

    כפית שום כתוש.


  • 4

    רבע כפית פלפל שחור.


  • 5

    רבע כפית כמון.


  • 6

    כפית מלח.


  • 7

    חצי כף פפריקה מתוקה.


  • 8

    מערבבים היטב.


  • 9

    ומוסיפים לקערה.


  • 10

    מוסיפים.


  • 11

    6 כפות קמח מצה.


  • 12

    מערבבים .


  • 13

    ונותנים לנוח כ10 דקות.


  • 14

    מחממים מחבת עם שמן.


  • 15

    בגובה חצי מהלביבה.


  • 16

    יוצרים לביבות מהעיסה.


  • 17

    ושמים במחבת.


  • 18

    מטגנים מ2 הצדדים.


  • 19

    עד שהלביבות שחומות.


  • 20

    מוציאים לצלחת.


  • 21

    עם נייר סופג.


1

בצלוחית שמים.


2

3 ביצים.


3

כפית שום כתוש.


4

רבע כפית פלפל שחור.


5

רבע כפית כמון.


6

כפית מלח.


7

חצי כף פפריקה מתוקה.


8

מערבבים היטב.


9

ומוסיפים לקערה.


10

מוסיפים.


11

6 כפות קמח מצה.


12

מערבבים .


13

ונותנים לנוח כ10 דקות.


14

מחממים מחבת עם שמן.


15

בגובה חצי מהלביבה.


16

יוצרים לביבות מהעיסה.


17

ושמים במחבת.


18

מטגנים מ2 הצדדים.


19

עד שהלביבות שחומות.


20

מוציאים לצלחת.


21

עם נייר סופג.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים