אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

מתכונים טעימים לחנוכה

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי קילו קמח
  • כף שמרים יבשים אקטיביים
  • 4 כפות סוכר
  • שקית סוכר וניל
  • כפית ערק
  • רבע כפית מלח
  • 2 כוסות מים חמימים חד פעמי חם
אופן ההכנה
  • 1

    שמים את כל החומרים היבשים בקערה גדולה מערבבים מוסיפים ערק ומים ומתחילים ללוש את הבצק בתנעות זריזות לתת אוויר לבצק הבצק דליל וזה בסדר מכסים מתפיחים שעה מורידים את האויר ושוב מתפיחים חצי שעה מטגנים בשמן עם ידיים רטובות .


  • 2

    לסירופ מרתיחים חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים ל15 דקות בסוף מוסיפים 2 כפות מיץ לימון .


  • 3

    בהצלחה ליז .


1

שמים את כל החומרים היבשים בקערה גדולה מערבבים מוסיפים ערק ומים ומתחילים ללוש את הבצק בתנעות זריזות לתת אוויר לבצק הבצק דליל וזה בסדר מכסים מתפיחים שעה מורידים את האויר ושוב מתפיחים חצי שעה מטגנים בשמן עם ידיים רטובות .


2

לסירופ מרתיחים חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים ל15 דקות בסוף מוסיפים 2 כפות מיץ לימון .


3

בהצלחה ליז .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים