מתכונים טעימים לחנוכה
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 כרובית בינונית מבושלת במים ומרוסקת
-
-
חצי גמבה חתוך לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה לאחר מכן מוסיפים את השום ,ואת התבלינים .
-
2
2) מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עוד 5 דק⏲מכבים את הגז ומוסיפים את הכוסברה אריסה ביצים קמח ופירורי לחם.
-
3
3)שופכים את התערובת לכרובית.
-
4
ומערבבים היטב מכניסים למקרר להתייצבות .
-
5
כ 1/2 שעה.
-
6
4) יוצרים קציצות עם הידיים בקוטר 5 ס"מ ומטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה.
1
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה לאחר מכן מוסיפים את השום ,ואת התבלינים .
2
2) מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עוד 5 דק⏲מכבים את הגז ומוסיפים את הכוסברה אריסה ביצים קמח ופירורי לחם.
3
3)שופכים את התערובת לכרובית.
4
ומערבבים היטב מכניסים למקרר להתייצבות .
5
כ 1/2 שעה.
6
4) יוצרים קציצות עם הידיים בקוטר 5 ס"מ ומטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים