ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה35 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: מאפים
- זמן הכנה: 35 דקות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 כוסות מחמצת מוכנה ( אפשר להשתמש במחמצת כבר מהיום הרביעי של הכנתה)
-
-
3 כפות שמן תירס או זית טהור
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה גדולה לערבב בעזרת מטרפה מחמצת, מייפל, שמן תירס וביצים.
-
2
לסנן מעל את האבקות אפיה וסודה והמלח להטריף היטב עד לקבלת בלילה כתיפתית וסמיכה.
-
3
לחמם מחבת טפלון על להבה בינונית נמוכה.
-
4
למזוג מעל 1/4 כוס מהבליליה עד לקבלת חורים מעל להפוך לצד השני....
להשאיר אותם בתנור חמים 100 מעלות עד לסיום כל הבלילה.
-
5
להגיש עם חמאה וסירופ.
1
בקערה גדולה לערבב בעזרת מטרפה מחמצת, מייפל, שמן תירס וביצים.
2
לסנן מעל את האבקות אפיה וסודה והמלח להטריף היטב עד לקבלת בלילה כתיפתית וסמיכה.
3
לחמם מחבת טפלון על להבה בינונית נמוכה.
4
למזוג מעל 1/4 כוס מהבליליה עד לקבלת חורים מעל להפוך לצד השני....
להשאיר אותם בתנור חמים 100 מעלות עד לסיום כל הבלילה.
5
להגיש עם חמאה וסירופ.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים