ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
המצרכים
-
-
-
-
-
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כל היבשים יחד להוסיף ביצים, שאר נוזלים ולערבל ..
-
2
להוסיף שומר, ינסון, צימוקים וגרידת תפוז.
-
3
לערבל וללוש כ-10 דקות.. .
-
4
לעטוף את הבצק עם מעט שמן לכסות עם ניילון נצמד ולהניח להתפחה כשעה..
-
5
להוציא אוויר ושוב להתפיח למשך חצי שעה .
-
6
ליצור ככרות בולו לתת בכל כיכר 3 חיתוכים, למרוח ביצה טרופה ולפזר זרעי שומשום ושברי שקדים מולבנים..
-
7
.
-
8
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה להתפיח עוד 20 דקות..
-
9
להכניס את הבולו לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 25 דקות.
-
10
תהנו....
1
לערבב את כל היבשים יחד להוסיף ביצים, שאר נוזלים ולערבל ..
2
להוסיף שומר, ינסון, צימוקים וגרידת תפוז.
3
לערבל וללוש כ-10 דקות.. .
4
לעטוף את הבצק עם מעט שמן לכסות עם ניילון נצמד ולהניח להתפחה כשעה..
5
להוציא אוויר ושוב להתפיח למשך חצי שעה .
6
ליצור ככרות בולו לתת בכל כיכר 3 חיתוכים, למרוח ביצה טרופה ולפזר זרעי שומשום ושברי שקדים מולבנים..
7
.
8
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה להתפיח עוד 20 דקות..
9
להכניס את הבולו לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 25 דקות.
10
תהנו....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים