בקערה נוספת חותכים כ6-8 אגסים מוסיפים חצי כוס לימון מערבבים ומוסיפים לקערת הביצים
ומוסיפים כפית אבקת אפיה ומערבבים
מוזגים לתבניות מאפינס
אופן ההכנה
0
ממיסים כ20 גרם נוטרינה
ועם כף מפזרים על כל תבניתומפזרים מעל אגוזי מלך טחונים
180 מעלות כ40/45 דקות
כשמצטננות לפזר אבקת סוכר
נ.ב
אפשרות 1/2 כוס חלב במקום המים.
0
ממיסים כ20 גרם נוטרינה
ועם כף מפזרים על כל תבניתומפזרים מעל אגוזי מלך טחונים
180 מעלות כ40/45 דקות
כשמצטננות לפזר אבקת סוכר
נ.ב
אפשרות 1/2 כוס חלב במקום המים.