אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

492
צפיות

מקלות גריסיני בטעמים

המתכון של
מקלות גריסיני בטעמים

מקלות לחם טעימים אפשר להגיש עם מיטבלים, מרקים וגבינות...

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • המצרכים: (כ-12 מקלות גדולים)
  • 1 כף שמרים
  • 1 כף סוכר
  • 3/4 כוס מיים חמימים
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 ורבע כוסות קמח
  • כפית מלח
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים, שמרים, סוכר ומיים חמימים..


  • 2

    ממתינים 3 דקות שהשמרים יתססו מעט ומוסיפים שמן וקמח..


  • 3

    יוצרים גומה בקמח ומבליעים את המלח..


  • 4

    לשים לבצק חלק ומניחים בצד להתפחה כשעה או עד להכפלת הנפח..


  • 5

    מחלקים את הבצק ל12 חלקים שווים, יוצרים מכל חתיכה נחש ארוך..


  • 6

    מכינים קערה עם מיים, טובלים בעדינות כל נחש במיים. מנערים מעט ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה..


  • 7

    מפזרים מעט מלח גס ותוספות שאוהבים: שומשום / קצח / טימין / רוזמרין / שום/ זעתר / פפקיקה וכו'....


  • 8

    מתפיחים על התבנית עוד 15-20 דקות ואופים בתנור שחומם מראש על 180° עד שמשחים יפה..


  • 9

    מגישים עם גבינות ומטבלים😋.


1

בקערה שמים, שמרים, סוכר ומיים חמימים..


2

ממתינים 3 דקות שהשמרים יתססו מעט ומוסיפים שמן וקמח..


3

יוצרים גומה בקמח ומבליעים את המלח..


4

לשים לבצק חלק ומניחים בצד להתפחה כשעה או עד להכפלת הנפח..


5

מחלקים את הבצק ל12 חלקים שווים, יוצרים מכל חתיכה נחש ארוך..


6

מכינים קערה עם מיים, טובלים בעדינות כל נחש במיים. מנערים מעט ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה..


7

מפזרים מעט מלח גס ותוספות שאוהבים: שומשום / קצח / טימין / רוזמרין / שום/ זעתר / פפקיקה וכו'....


8

מתפיחים על התבנית עוד 15-20 דקות ואופים בתנור שחומם מראש על 180° עד שמשחים יפה..


9

מגישים עם גבינות ומטבלים😋.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים