הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה המערבל לשים את הקמח לפורר מעל את השמרים לערבב מעט להוסיף את שאר המצרכים חוץ מהמלח ללוש 3 דקות ואז להוסיף מלח ללוש עוד 8 דקות לכסות ולהתפיח 40 דקות .
בינתיים מכינים את הקקאו שמים הכל בקערה קטנה מערבבים .
מכינים גם את הסירופ מבשלים 15 דקות על אש קטנה .
מחלקים את הבצק ל 4 עושים צורה של מלבן מורכים מהקקאו על חצי מהבצק מקפלים כמו שמיכה מרדדים לעלי דק חתוחים משולשים ומגלגלים מורכים מעל הרוגלך בייצה טרופה אופים בחום 180 מעלות עד הזהבה שיוצאה חם מהתנור מורכים את הסירופ בהצלחה ליז .