אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

771
צפיות

רולדות שמרים חמאה במילוי פרג וממרח פסק זמן

המתכון של
רולדות שמרים חמאה במילוי פרג וממרח פסק זמן

טעים אש 🔥 אין על שמרים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קילו קמח
  • 50 גרם שמרים יבשים
  • 200 גרם חמאה
  • 250 מ"ל חלב= 1 כוס ורבע
  • 4 ביצים
  • גרדת של לימון קטן
  • 200 גרם סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית מלח
  • למלית
  • קופסת קטנה מחית פרג
  • צנצנת קטנה של ממרח פסק זמן
  • לסירופ
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
אופן ההכנה
  • 1

    1)מכנסים למיקסר את הקמח הסוכר שמרים מערבבים.


  • 2

    .


  • 3

    2) שופכים את החלב ולאחר מכן את החמאה המומסת את הביצים וניל וגרדת הלימון.


  • 4

    ואת המלח רק בסוף.


  • 5

    3) ממשכים ללוש עד לקבלת בצק חלק ונעים למגע.


  • 6

    4) מתפיחים את הבצק עד שמכפיל את הנפח .


  • 7

    .


  • 8

    5) מורידים את האוויר ולשים לעוד כמה דק⏱מחלקים את הבצק ל8 כדורים שווים .


  • 9

    6)מרדדים .


  • 10

    4 כדורים למלבן , מורחים מחית פרג בנדיבות ובגלגלים ועושים 2 צמות על 2.


  • 11

    וחוזרים על אותה פעולה על 4 הכדורים הנותרים ומומחים בנדיבות ממרח פסק זמן.


  • 12

    7)שמים את כל הרולדות בתבניות אנגלית קייק ומתפיחים שנית .


  • 13

    8) מברישים ביצה ו2 עם המחית פרג מפזרים קצת פרג ו2 עם הממרח מפזרים אגוזי לוז מקורמלים ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות .


  • 14

    כ 35 דק ⏱ .


  • 15

    הכנת הסירופ.


  • 16

    שמים על הגז את המים והסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק מברישים על הרולדות.


  • 17

    בהצלחה.


1

1)מכנסים למיקסר את הקמח הסוכר שמרים מערבבים.


2

.


3

2) שופכים את החלב ולאחר מכן את החמאה המומסת את הביצים וניל וגרדת הלימון.


4

ואת המלח רק בסוף.


5

3) ממשכים ללוש עד לקבלת בצק חלק ונעים למגע.


6

4) מתפיחים את הבצק עד שמכפיל את הנפח .


7

.


8

5) מורידים את האוויר ולשים לעוד כמה דק⏱מחלקים את הבצק ל8 כדורים שווים .


9

6)מרדדים .


10

4 כדורים למלבן , מורחים מחית פרג בנדיבות ובגלגלים ועושים 2 צמות על 2.


11

וחוזרים על אותה פעולה על 4 הכדורים הנותרים ומומחים בנדיבות ממרח פסק זמן.


12

7)שמים את כל הרולדות בתבניות אנגלית קייק ומתפיחים שנית .


13

8) מברישים ביצה ו2 עם המחית פרג מפזרים קצת פרג ו2 עם הממרח מפזרים אגוזי לוז מקורמלים ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות .


14

כ 35 דק ⏱ .


15

הכנת הסירופ.


16

שמים על הגז את המים והסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק מברישים על הרולדות.


17

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים