סוכר חום,אגוזים קצוצים וקינמון - או שוקולד נוטלה למריחה.
אופן ההכנה
1
לרדד על נייר פרגמנט מלאווח אחד לשים את המילוי המועדף, לשים עוד מלאווח מעליו, לשים עוד מילוי, בחלק השלישי לא לשים מילוי, לחתוך לשמונה חלקים שווים ובתוך השמונה חלקים לחתוך שוב לעוד שמונה חלקים, לא עד הסוף. יוצא לכם 16 חלקים למרוח ביצה ומעט סוכר חום או שומשום. אפשר להיעזר בתמונה.
2
לאפות עד לצבע שחום. ניתן להקפיא,.
1
לרדד על נייר פרגמנט מלאווח אחד לשים את המילוי המועדף, לשים עוד מלאווח מעליו, לשים עוד מילוי, בחלק השלישי לא לשים מילוי, לחתוך לשמונה חלקים שווים ובתוך השמונה חלקים לחתוך שוב לעוד שמונה חלקים, לא עד הסוף. יוצא לכם 16 חלקים למרוח ביצה ומעט סוכר חום או שומשום. אפשר להיעזר בתמונה.