הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאם אתן רוצות להפתיע?או סתם לפנק בערב שישי או כמובן בערב חג אתן חייבות לנסות !!בורקס בשר מושלם עם שלל תוספות הכי טעים שתטעמו!
לטגן את הבצל ואחרי שמזהיב להוסיף את והפטרוזליה והפטריות והצנוברים..
להמשיך לטגן ברגע שהכל מקבל צבע יפה להוסיף את הבשר ולפרק אותו עם מזלג, להוסיף את התבלינים ולהמשיך לבשל עד שזה מוכן ..
לקחת בצק עלים לרדד עד שזה נהייה ממש דק ולהשים את תערובת הבשר באמצע ולחתוך בצדדים ולסדר כמו שתי וערב אחר כך לחבר את הקצוות שיווצר צורה עגולה..
למרוח חלמון ביצה שומשום ולתנור 180 מעלות עד שמזהיב...
למרק פטריות:.
בסיר מוסיפה 2 כוסות מים עד לרתיחה מוסיפה 2 וחצי כפות אבקת מרק עוף ומערבבת בין כפית לכפית (שלא יווצרו גושים).
לאחר מכן מוסיפה את הפטריות ומבשלת בערך 15 /20 דק' על אש נמוכה עד שזה מוכן ..