אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר

8,469
צפיות

בורקס בשר מושלם

המתכון של
בורקס בשר מושלם

אם אתן רוצות להפתיע?או סתם לפנק בערב שישי או כמובן בערב חג אתן חייבות לנסות !!בורקס בשר מושלם עם שלל תוספות הכי טעים שתטעמו!

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבורקס
  • חצי קילו בשר טחון
  • בצל אחד גדול
  • פטרוזליה קצוצה
  • חופן צנוברים
  • פטריות טריות קצוצות
  • לרוטב פטריות
  • 1 קופסת שימורים של פטריות שלמות/חתוכות
  • 2 כוסות מים
  • 2 וחצי כפות גדושות אבקת מרק פטריות .
  • תבלינים
  • כפית פלפל שחור
  • חצי כפית כמון
  • חצי כפית כורכום
  • כפית שטוחה מלח
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית אגוז מוסקט טחון.
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל ואחרי שמזהיב להוסיף את והפטרוזליה והפטריות והצנוברים..


  • 2

    להמשיך לטגן ברגע שהכל מקבל צבע יפה להוסיף את הבשר ולפרק אותו עם מזלג, להוסיף את התבלינים ולהמשיך לבשל עד שזה מוכן ..


  • 3

    לקחת בצק עלים לרדד עד שזה נהייה ממש דק ולהשים את תערובת הבשר באמצע ולחתוך בצדדים ולסדר כמו שתי וערב אחר כך לחבר את הקצוות שיווצר צורה עגולה..


  • 4

    למרוח חלמון ביצה שומשום ולתנור 180 מעלות עד שמזהיב...


  • 5

    למרק פטריות:.


  • 6

    בסיר מוסיפה 2 כוסות מים עד לרתיחה מוסיפה 2 וחצי כפות אבקת מרק עוף ומערבבת בין כפית לכפית (שלא יווצרו גושים).


  • 7

    לאחר מכן מוסיפה את הפטריות ומבשלת בערך 15 /20 דק' על אש נמוכה עד שזה מוכן ..


1

לטגן את הבצל ואחרי שמזהיב להוסיף את והפטרוזליה והפטריות והצנוברים..


2

להמשיך לטגן ברגע שהכל מקבל צבע יפה להוסיף את הבשר ולפרק אותו עם מזלג, להוסיף את התבלינים ולהמשיך לבשל עד שזה מוכן ..


3

לקחת בצק עלים לרדד עד שזה נהייה ממש דק ולהשים את תערובת הבשר באמצע ולחתוך בצדדים ולסדר כמו שתי וערב אחר כך לחבר את הקצוות שיווצר צורה עגולה..


4

למרוח חלמון ביצה שומשום ולתנור 180 מעלות עד שמזהיב...


5

למרק פטריות:.


6

בסיר מוסיפה 2 כוסות מים עד לרתיחה מוסיפה 2 וחצי כפות אבקת מרק עוף ומערבבת בין כפית לכפית (שלא יווצרו גושים).


7

לאחר מכן מוסיפה את הפטריות ומבשלת בערך 15 /20 דק' על אש נמוכה עד שזה מוכן ..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים