הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה בציפוי שוקולד לבן מלי מאירוב: לתחתית: בקערה נשים 3 ביצים שלמות..3/4 כוס שמן..3/4 כוס סוכר..גביע שמנת חמוצה..נערבב במטרפה ונוסיף כפית רום.לא חובה...3/4 כוס שוקולית .חצי כוס קוקוס(לא חובה)..כוס קמח תופח..וחצי שקית אבקת אפיה...נערבב הכל שלא יהיה גושים..נעביר לתבנית משומנת גודל 24..נאפה בתנור מחומם מראש 175 מעלות..בערך 30 דקות..נצנן..במיקסר נקציף אחד שמנת מתוקה 250 מל..אחד אינסטנט פודינג וניל..וחצי כוס חלב..שהקצפת יציבה נמרח על העוגה ונכניס לקרור שעה..במיקרו נמיס 150 גרם שוקולד לבן יחד עם חצי כוס שמנת מתוקה..30 שניות..נוציא נערבב אפילו שתראו קוביות לערבב..לשפוך על העוגה ולהזיז את התבנית לכיסוי השוקולד..לא עם כף..פשוט להזיז!!..לקרר 4 שעות..המתכון בכוס חד פעמי שקופה פשוטה!!..במידה והשוקולד המומס נראה קשה..להוסיף כפית חלב..!!..לפרווה שמנת צמחית ומים..במקום חלב...