הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההמתכון הכי טעים לא תפסיקו לנגב
4 כוסות גרגרים חומוס מזן הדס קטן להשרות במים 12 שעות לפחות להחליף מים ולבשל עם בצל שלם עד לריכוך להוציא ולקרר לשים במעבד מזון עם 2 כפיות מלח, קורט מלח לימון וקוביות קרח לאחר שנטחן להוסיף לימון סחוט טרי אחד וטחינה בערך כוס וחצי ולהמשיך לטחון, לפי הצורך להוסיף מים קרים אפשר להוסיף כמון מקפיץ את המנה לשמיים לצלחת על צלחת עמוקה בתנועת סיבוב להשאיר כמובן כוס מלאה של גרגרים חמים להוסיף מלמעלה, להוסיף שמן זית פפריקה מתוקה ועלי פטרוזיליה. חשוב שיהיו פיתות חמות להסתערות על הצלחת בתאבון. .