אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר

4,334
צפיות

חומוס ביתי הכי טעים! אי אפשר להפסיק לנגב..

המתכון של
חומוס ביתי הכי טעים! אי אפשר להפסיק לנגב..

המתכון הכי טעים לא תפסיקו לנגב

  • קטגוריהראשונות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • גרגרי חומוס, בצל, מלח, מלח לימון, קוביות קרח,לימון, טחינה, כמון.
אופן ההכנה
  • 1

    4 כוסות גרגרים חומוס מזן הדס קטן להשרות במים 12 שעות לפחות להחליף מים ולבשל עם בצל שלם עד לריכוך להוציא ולקרר לשים במעבד מזון עם 2 כפיות מלח, קורט מלח לימון וקוביות קרח לאחר שנטחן להוסיף לימון סחוט טרי אחד וטחינה בערך כוס וחצי ולהמשיך לטחון, לפי הצורך להוסיף מים קרים אפשר להוסיף כמון מקפיץ את המנה לשמיים לצלחת על צלחת עמוקה בתנועת סיבוב להשאיר כמובן כוס מלאה של גרגרים חמים להוסיף מלמעלה, להוסיף שמן זית פפריקה מתוקה ועלי פטרוזיליה. חשוב שיהיו פיתות חמות להסתערות על הצלחת בתאבון. .


1

4 כוסות גרגרים חומוס מזן הדס קטן להשרות במים 12 שעות לפחות להחליף מים ולבשל עם בצל שלם עד לריכוך להוציא ולקרר לשים במעבד מזון עם 2 כפיות מלח, קורט מלח לימון וקוביות קרח לאחר שנטחן להוסיף לימון סחוט טרי אחד וטחינה בערך כוס וחצי ולהמשיך לטחון, לפי הצורך להוסיף מים קרים אפשר להוסיף כמון מקפיץ את המנה לשמיים לצלחת על צלחת עמוקה בתנועת סיבוב להשאיר כמובן כוס מלאה של גרגרים חמים להוסיף מלמעלה, להוסיף שמן זית פפריקה מתוקה ועלי פטרוזיליה. חשוב שיהיו פיתות חמות להסתערות על הצלחת בתאבון. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים