הכנת הבצק: בקערת מיקסר מערבבים את הקמח, שמרים וסוכר למס׳ שניות עד שהכל מתערבב. מוסיפים את השמן, מלח ואת המים בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק אחיד, חלק וגמיש. הבצק לא צריך להיות דביק, אם יוצא דביק יש להוסיף עוד קמח.
מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומתפיחים במקום חם כשעה או עד להכפלת הנפח.
2
בינתיים מכינים את הרוטב למילוי:
מערבבים בקערה קטנה את רסק העגבניות,פסטו ומעט אורגנו ומוסיפים חצי כוס מים עד לקבלת רוטב אחיד אך לא דליל מידי.
3
בתום ההתפחה מחלקים את הבצק ל-4.
מרדדים כל חלק למלבן ומורחים באמצע את הרוטב, מפזרים את הגבינות והחצילים בנדיבות. את השוליים שהשארנו נקיים חותכים באמצעות סכין לרצועות וסוגרים שתי וערב (כמו צמה).
4
מורחים ביצה, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל20 דק או עד שמזהיב. להיזהר לא לאפות יותר מידי שלא יתייבש.
אפשר לגוון עם כל תוספת שרוצים: זיתים/פטריות/תירס/בצל וכו׳..
(ניתן להמיר את הקמח הרגיל לקמח מלא).
1
הכנת הבצק: בקערת מיקסר מערבבים את הקמח, שמרים וסוכר למס׳ שניות עד שהכל מתערבב. מוסיפים את השמן, מלח ואת המים בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק אחיד, חלק וגמיש. הבצק לא צריך להיות דביק, אם יוצא דביק יש להוסיף עוד קמח.
מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד ומתפיחים במקום חם כשעה או עד להכפלת הנפח.
2
בינתיים מכינים את הרוטב למילוי:
מערבבים בקערה קטנה את רסק העגבניות,פסטו ומעט אורגנו ומוסיפים חצי כוס מים עד לקבלת רוטב אחיד אך לא דליל מידי.
3
בתום ההתפחה מחלקים את הבצק ל-4.
מרדדים כל חלק למלבן ומורחים באמצע את הרוטב, מפזרים את הגבינות והחצילים בנדיבות. את השוליים שהשארנו נקיים חותכים באמצעות סכין לרצועות וסוגרים שתי וערב (כמו צמה).
4
מורחים ביצה, מפזרים שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל20 דק או עד שמזהיב. להיזהר לא לאפות יותר מידי שלא יתייבש.
אפשר לגוון עם כל תוספת שרוצים: זיתים/פטריות/תירס/בצל וכו׳..
(ניתן להמיר את הקמח הרגיל לקמח מלא).