אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 חלבונים נקיים מחלמון
  • 400 סוכר לבן
  • 4 צבע מאכל ,שונים
אופן ההכנה
  • 1

    הרתיחי סיר מים קטן על הגז ,.


  • 2

    סיר שניתן לשים עליו קערה מנרוסטה אל חלד .


  • 3

    להכנת המרנג בשיטת בן מרי .....


  • 4

    חממי את התנור לחום של 110 מעלות.


  • 5

    הכניסי את החלבונים והסוכר לקערה שמעל הסיר ..


  • 6

    ערבבי בעזרת מטרפה ידנית את החלבונים כדי שהסוכר ימס ,.


  • 7

    תוך כדי חימום , שימי לב שהדפנות לא נשרפות .


  • 8

    עד שהחלבון התחמם לחום שפתים ,כבי את הגז.


  • 9

    הקציפי את החלבון במיקסר חשמלי עד שילבין ויכפיל את הנפח .. לקרם חזק וסמיך.


  • 10

    שלא נשפך גם אם נהפוך את הקערה.


  • 11

    מלאי שקית זילוף עם צינטר חלק או משונן.


  • 12

    זלפי לתבנית אפיה עם נייר אפיה ..


  • 13

    אפשר לצבוע את החלבון בעזרת קיסם וצבעי מאכל.


  • 14

    הכניסי את המרנגים לתנור כ שעתיים וחצי , על חום של 110 מעלות . עד ליבוש מוחלט.


1

הרתיחי סיר מים קטן על הגז ,.


2

סיר שניתן לשים עליו קערה מנרוסטה אל חלד .


3

להכנת המרנג בשיטת בן מרי .....


4

חממי את התנור לחום של 110 מעלות.


5

הכניסי את החלבונים והסוכר לקערה שמעל הסיר ..


6

ערבבי בעזרת מטרפה ידנית את החלבונים כדי שהסוכר ימס ,.


7

תוך כדי חימום , שימי לב שהדפנות לא נשרפות .


8

עד שהחלבון התחמם לחום שפתים ,כבי את הגז.


9

הקציפי את החלבון במיקסר חשמלי עד שילבין ויכפיל את הנפח .. לקרם חזק וסמיך.


10

שלא נשפך גם אם נהפוך את הקערה.


11

מלאי שקית זילוף עם צינטר חלק או משונן.


12

זלפי לתבנית אפיה עם נייר אפיה ..


13

אפשר לצבוע את החלבון בעזרת קיסם וצבעי מאכל.


14

הכניסי את המרנגים לתנור כ שעתיים וחצי , על חום של 110 מעלות . עד ליבוש מוחלט.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים