1 ממרח שוקולד+עוגיות פתי בר שבורות דק או כל מילית אחרת שאתם אוהבים.
אופן ההכנה
1
בקערת מיקסר שמים חמאה, סוכר,סוכר וניל,קינמון,גרידת תפוז, ביצה,וחלמון לערבל עד שאחיד להוסיף את הקמח לעבד טיפה עד לאחדות ולאסוף את הכדור ולעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר שעה..
2
לבינתיים להכין את המילוי ולהניח בצד..
3
לאחר שעה לקמח משטח עבודה לחלק הבצק ל3 כדורים כל כדור לרדד לא דק מידי ולקרוץ עם חותכן עיגול בינוני עיגולים במרכז לשים מילוי ולסגור למשולש ולהדק היטב..
4
לחמם תנור 180 מעלות 10 מראש לסדר בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה ולאפות 14 דקות בדויק לבזוק אבקת סוכר ובתיאבון..
5
טיפים להצלחה..
6
להשתמש עם חלק וו גיטרה..
7
בהתחלה זה יוצא פירורים לאחר מכן להגביר את עוצמת המיקסר וזה יהפוך לגוש בצק רך ונוח..
8
לאחר שאתם מוצאים מהמקרר ומחלקים ..קחו כל כדור ותלשו מעט עם היד שיתחמם...להשתמש עם קמח לקימוח השיש..
1
בקערת מיקסר שמים חמאה, סוכר,סוכר וניל,קינמון,גרידת תפוז, ביצה,וחלמון לערבל עד שאחיד להוסיף את הקמח לעבד טיפה עד לאחדות ולאסוף את הכדור ולעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר שעה..
2
לבינתיים להכין את המילוי ולהניח בצד..
3
לאחר שעה לקמח משטח עבודה לחלק הבצק ל3 כדורים כל כדור לרדד לא דק מידי ולקרוץ עם חותכן עיגול בינוני עיגולים במרכז לשים מילוי ולסגור למשולש ולהדק היטב..
4
לחמם תנור 180 מעלות 10 מראש לסדר בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה ולאפות 14 דקות בדויק לבזוק אבקת סוכר ובתיאבון..
5
טיפים להצלחה..
6
להשתמש עם חלק וו גיטרה..
7
בהתחלה זה יוצא פירורים לאחר מכן להגביר את עוצמת המיקסר וזה יהפוך לגוש בצק רך ונוח..
8
לאחר שאתם מוצאים מהמקרר ומחלקים ..קחו כל כדור ותלשו מעט עם היד שיתחמם...להשתמש עם קמח לקימוח השיש..