אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

119
צפיות

נשיקות מרנג לכבוד יום העצמאות 🇮🇱

המתכון של
נשיקות מרנג לכבוד יום העצמאות 🇮🇱

טעים וקל להכנה

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מצרכים הדרושים
  • 4 חלבונים xl
  • בטמפרטורת החדר
  • קורט מלח
  • 120 גרם סוכר
  • 150 גרם אבקת סוכר
  • צבע מאכל כחול
אופן ההכנה
  • 1

    1)מקציפים במהירות גבוהה חלבונים ומלח 2 דקות כך שמתקבל קצף לבן וקליל.


  • 2

    2)מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה  ומקציפים 12 דקות לא פחות לקבלת קצף יציב מאוד.


  • 3

    3)מסירים את הקערה מהמערבל, מנפים פנימה אבקת סוכר  .


  • 4

    ומקפלים עד לקבלת תערובת.


  • 5

     אחידה..


  • 6

    4) מניחים על שולחן העבודה ניילון נצמד ועם .


  • 7

    מכחול עושים.


  • 8

    כמה פסים של צבע מאכל כחול או כל צבע שרוצים .


  • 9

     .


  • 10

    5)מעבירים מיד לשקית זילוף עם צנתר בצורה ובגודל הרצוי .


  • 11

    6)מרפדים תבניות בנייר אפייה, מומלץ להצמיד את פינות נייר האפייה .


  • 12

    לתבנית בעזרת קצת קצף חלבונים ומזלפים את הנשיקות על התבנית .


  • 13

    במרווחים קלים, לא חייבים להשאיר מרווחים משמעותיים מאחר והן לא תופחות במהלך .


  • 14

    האפייה .


  • 15

    7)אופים בתנור שחומם מראש ל 80 מעלות כ3-5 שעות בהתאם לגודלן, עד שהן מתנתקות בקלות מנייר האפייה, וכשטועמים אותן אינן רכות ודביקות מבפנים. מצננים מעט ומעבירים לקופסה אטומה, שומרים בטמפרטורת החדר ואפשר לשמור גם בהקפאה.


1

1)מקציפים במהירות גבוהה חלבונים ומלח 2 דקות כך שמתקבל קצף לבן וקליל.


2

2)מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה  ומקציפים 12 דקות לא פחות לקבלת קצף יציב מאוד.


3

3)מסירים את הקערה מהמערבל, מנפים פנימה אבקת סוכר  .


4

ומקפלים עד לקבלת תערובת.


5

 אחידה..


6

4) מניחים על שולחן העבודה ניילון נצמד ועם .


7

מכחול עושים.


8

כמה פסים של צבע מאכל כחול או כל צבע שרוצים .


9

 .


10

5)מעבירים מיד לשקית זילוף עם צנתר בצורה ובגודל הרצוי .


11

6)מרפדים תבניות בנייר אפייה, מומלץ להצמיד את פינות נייר האפייה .


12

לתבנית בעזרת קצת קצף חלבונים ומזלפים את הנשיקות על התבנית .


13

במרווחים קלים, לא חייבים להשאיר מרווחים משמעותיים מאחר והן לא תופחות במהלך .


14

האפייה .


15

7)אופים בתנור שחומם מראש ל 80 מעלות כ3-5 שעות בהתאם לגודלן, עד שהן מתנתקות בקלות מנייר האפייה, וכשטועמים אותן אינן רכות ודביקות מבפנים. מצננים מעט ומעבירים לקופסה אטומה, שומרים בטמפרטורת החדר ואפשר לשמור גם בהקפאה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים