הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1)מקציפים במהירות גבוהה חלבונים ומלח 2 דקות כך שמתקבל קצף לבן וקליל.
2)מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה ומקציפים 12 דקות לא פחות לקבלת קצף יציב מאוד.
3)מסירים את הקערה מהמערבל, מנפים פנימה אבקת סוכר .
ומקפלים עד לקבלת תערובת.
אחידה..
4) מניחים על שולחן העבודה ניילון נצמד ועם .
מכחול עושים.
כמה פסים של צבע מאכל כחול או כל צבע שרוצים .
.
5)מעבירים מיד לשקית זילוף עם צנתר בצורה ובגודל הרצוי .
6)מרפדים תבניות בנייר אפייה, מומלץ להצמיד את פינות נייר האפייה .
לתבנית בעזרת קצת קצף חלבונים ומזלפים את הנשיקות על התבנית .
במרווחים קלים, לא חייבים להשאיר מרווחים משמעותיים מאחר והן לא תופחות במהלך .
האפייה .
7)אופים בתנור שחומם מראש ל 80 מעלות כ3-5 שעות בהתאם לגודלן, עד שהן מתנתקות בקלות מנייר האפייה, וכשטועמים אותן אינן רכות ודביקות מבפנים. מצננים מעט ומעבירים לקופסה אטומה, שומרים בטמפרטורת החדר ואפשר לשמור גם בהקפאה.