הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1) ממיסים חמאה .
2) מוסיפים את 2 סוגי הסוכר.
סוכר וניל .
ותמצית וניל ומערבבים היטב .
3) מוסיפים את הביצים ושוב מערבבים,.
4) מוסיפים את הקמח ,אבקת אפייה ומערבבים היטב עד שאין גושים.
5) מוסיפים את השוקולד צ'יפס ושוקולד מריר קצוץ ושוב מערבבים עד לאיחוד .
6) מניחים את הבצק על נייר אפייה ומגלגלים לרולדה ומעבירים למקפיא לחצי שעה לאחר מכן פורסים אותם אותם ומניחים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 10 עד 12 דקות.